Få en god start på morgenen med TakeDaily!

Skulle man få tegnet sine læber permanent op?

Jeg overvejer at få tegnet mine læber permanent op. Men jeg er også lidt bange for at gøre det, fordi det netop er permanent. Tænk hvis jeg får det lavet, og synes det er grimt! Så er der bare ikke noget at gøre bagefter. Så sidder man med noget i sit ansigt som man ikke kan fortryde igen. Eller det kan man godt, men det er bare sur røv. For der er ikke noget at gøre.
Grunden til jeg gerne vil have det gjort, er fordi jeg har mistet meget farve på min læbe linje. Faktisk fordi jeg har haft forkølelsessår så mange gange siden jeg blev teenager. Det er jeg lidt ked af. Også fordi min læbe er større end hvad man egentlig kan se. Og det vil jeg da egentlig gerne vise!

Der er nogle læber som er blevet sindssygt flotte efterfølgende som bare giver mig en følelse af at få det gjort med det samme. Og så er der andre hvor jeg tænker ellers tak. Jeg er selvfølgelig meget interesseret i at høre, hvis nogle af jer har fået det gjort, og kan anbefale et sted. Jeg har også flere gange overvejet om jeg skulle få tegnet mine bryn op. Fordi det simpelthen bare er så flot på nogle piger. Men igen, så er der bare andre hvor jeg tænker at det skal jeg aldrig have gjort.

original
Ej undskyld for mine ulækre negle, haha! På det tidspunkt havde jeg lige bestilt en tid til at få dem lavet, fordi de så sådan ud.
Men synes egentlig billederne viser ret godt hvor meget farve mine læber, egentlig mangler rundt på hele læbekanten. Derfor kunne jeg vild godt tænke mig at få det lavet! 

collageny

   

10 kommentarer

 • Emilie Berg

  Husk at når man får lavet permanent makeup, er det !semipermanent” og det betyder det falmer med tide, jeg har det med mine øjenbryn og dem skal jeg have tegnet op hver 1,5 år, og det er jeg faktisk super glad for, da hende der har gjort det simpelhen er så dygtig og servicen er i top + man bare kan føle det bliver gjort ordentligt. Fik dem lavet hos Nina, hun tegner også læber, har anbefalet hende til mange af mine veninder, der har fået lavet øjenbryn og de har været lykkelige for det. Hun arbejder i en salon på Frederiksberg 🙂
  https://www.facebook.com/Permanent.makeup.Nina.Lammers/?hc_ref=ARRnd1YeK7strG3mjuASMYe-eI1Jck3gQhYtXRg98Fr54PVsfHRH5uiLqG4KG9DHZ7I xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Tak for din besked. Jeg tjekker hende lige ud! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg kan klart anbefale Diana Hvas, hun er rigtig dygtig. Har både fået tegnet bryn og læber hos hende. Du kan se mine læber på nedenstående link. Hver opmærksom på at farven selvfølgelig forsvinder meget og selvom det ligner at det er hele læben der er farvet så ender det med kun at være kanten. Hævelsen falder selvfølgelig også 😬😁

  https://www.facebook.com/dianahvaspb/photos/a.696082303772568.1073741831.690597177654414/1525196270861163/?type=3&theater

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Jeg tror det ville være flot til dig! 😍 hvad hedder den lipliner som du har på, på billederne af læberne?🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Gadegaard

   Jeg har ikke noget på læberne. De første billeder er ikke mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Go for it! Jeg har selv fået lip-liner toner tatoveret på mine læber – og det var den bedste beslutning nogensinde! Jeg fik lavet mit hos Cilia hos http://permanentmakeup-danmark.dk , som er nogle af de bedste i branchen! Du skal forberede dig på, at helingsperioden ( ca en lille uge) er forfærdelig – der vil dannes skorpe på læberne, og man ser ikke for køn ud. Dog er resultatet i sidste ende det hele værd!
  PS! Jeg har også fået lavet filler i læberne, men resultatet med permanent makeup er bedst! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JJ

  Søde Anne hvor var du på din ferie du li er kommet hjem fra..

  Godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej søde Anne

  Jeg synes, at du skal se den udsendelse, der hedder noget med “Kontant: Ødelagt af make-up”. Den findes på Youtube og giver et godt indblik i de ulemper, som permanent make-up desværre har. Når du har set denne, er jeg sikker på, at du er mere afklaret på, om det er det, som du vil. Du har SÅ smukke læber allerede, så tænk dig om en ekstra gang, før du tager valget.

  Knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kasper

  Hej anne du har rigtig fine naturlige læber håber aldrig du finder på at gøre sådan noget unaturligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få en god start på morgenen med TakeDaily!