NYE YNDLINGS LEGGINGS! Så er der virkelig numse for pengene

Derfor drak jeg shots kl. 06.00 om morgenen!

Mange tror at det er selve det at flyve, som jeg er bange for når jeg fortæller jeg har angst for at flyve. Men det er ikke det at flyve, at vi er højt oppe osv. Selvfølgelig synes jeg ikke det er det fedeste i verden. Men det som kan få mit hjerte til at banke helt vanvittigt inden jeg skal flyve, er tanken om jeg ikke kan komme ud af flyet i nogle timer. Alt efter hvor langt jeg skal. Jeg ved ikke hvad det skyldes, eller hvorfor jeg kun nogle gange får det. Men jeg er altid bange for at få det! Selv nogle dage inden, kan jeg sidde og få det helt dårligt bare ved tanken om flyturen.
Kort fortalt om hvordan jeg får det, så føler jeg at jeg ikke kan få luft. Jeg føler det hele bliver meget småt oppe i flyet og at luften bliver mindre. Mit hjerte begynder at hamre helt vildt, og jeg begynder at gå i panik. Det værste ved følelsen er, at jeg ikke føler jeg kan trække vejret ordentligt, når det er det jeg har allemest brug for. Dernæst at finde ud af at jeg ikke kan komme ud af flyet på nogen måde. Jeg kan sidde lige nu, og få det helt dårligt ved tanken om det.
Jeg har fået nogle piller mod det, som får mig til at slappe af, og nogle gange falder jeg i søvn pga. af dem. Men fordi jeg netop bliver så træt af dem, gør det at jeg ikke har lyst til at tage dem. Jeg bliver helt bombet af dem flere timer efter. Og det har jeg bare ikke lyst til. Derfor prøvede jeg noget nyt den her gang! I lufthavnen købte jeg mini jagermeister, som jeg delte med min kæreste og det vennepar vi rejste med. Så var jeg da ikke alene om at være små beruset kl. 06.00 om morgenen, haha 😉
Jeg havde heller ikke drukket noget koffein, hvilket var ret hårdt så tidligt om morgenen. Jeg har nemlig læst at koffein kan være med til at fremprovokere angsten. Så det var først en time inden vi landede at jeg havde min første kop kaffe. Under flyveturen købte jeg også en lille mini champagne. Men det hele resulteret i at jeg havde det helt fint under flyveturen, og det samme tilbage igen.  Så alkohol er vidst vejen frem 😉

Vi havde en rigtig skøn tur til varmen. Der var omkring 22 grader alle dage. Det eneste som var ærgerligt, var at der nogle dage var lidt overskyet. Og når der var overskyet, så kunne man ikke ligge ved poolen, for så var det lidt for koldt. Men uanset hvad var det så dejligt at slippe for det kolde vejr her i Danmark. Det gør at man lige kan holde ud lidt længere, indtil sommeren kommer.

Min kæreste bad mig om at kaste nogle håndtegn. Det her blev udfaldet…..
Trøje købt på Tenerife. Solbriller fra Super By Retrosuperfuture. Leggings fra Adidas. Slippers fra Ebay.

image-2-1 image-1 image-2

MOOD ALL DAY, EVERY DAY! Som jeg skrev havde vi desværre dage hvor der var overskyet. men så fik jeg shoppet i stedet for. Så det var ikke helt skidt 😉 

image-4image-3

Jeg havde bestilt den her bog hjem. Og heldigvis nåede den at komme, så jeg kunne få den med mig. Jeg er stadig ikke helt færdig med den. Men jeg synes den er ret interessant, og spændende at vide hvordan, og hvor hårdt hun faktisk kæmpede for at få Rodial på benene. Kæmpe boss lady!

image

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE YNDLINGS LEGGINGS! Så er der virkelig numse for pengene