Tårer, menstruation og forkølelse!

HER ER DEN BERØMTE KARDASHIAN SALAT!

Jeg elsker de kvinder… Sidder med åben mund og polypper når jeg ser deres show. Jeg suger alt til mig. Der er jo så mange ting at holde øje med. Hvad de har på, hvad de siger, hvordan deres hår sidder, hvilke møbler de har i deres hjem, og små detaljer i baggrunden 😉
Orv! Hvis du er en af dem der før i tiden har skrevet til mig, at jeg skal stoppe med at skrive så meget om dem, så lad være med at læs videre. Evt. find en anden blog der passer mere til dine behov!

I dag skal det handle om deres salater. Hvis du følger lidt med i deres show, så ved du at i næsten alle deres tv programmer sidder de indimellem med en salat, som de ryster godt og grundigt. Og hver gang tænker jeg HVAD er der i de salater. For det første spiser de dem tit, og for det andet ligner det for det meste bare at det er salatblade. Derfor besluttede jeg mig for at finde ud af det, fordi jeg var vild nysgerrig omkring hvorfor de lige præcis spiste DEN salat.

Elskede forresten Millie Bobby Browns tweet (fra stranger things – hvis ikke du har set den serie, så gør dig selv den tjeneste. Kan ses på Netflix)
image_1473948303_61527038
sub-buzz-26404-1515766881-2-png
Jeg har fundet ud af hvad det er for nogle salater de køber, og hvad der er i dem. Egentlig er det jo ikke så meget grøntsagerne der er noget specielt ved. Det er deres dressing som de putter på, som åbenbart skulle være helt fantastisk, og det som gør dem så gode. Altså jeg mener bare.. Med en god dressing, er alle salater da gode?
De her salater er altså nogle man super nemt selv kan lave derhjemme, med nogle friske økologiske grøntsager, og en kylling du laver i ovnen, og river fra hinanden. Længere nede kan du læse mere om salaterne, og hvilken af salaterne der er deres yndlings.

35788ee600000578-3649885-image-m-72_1466396621246
kardashian-salad-1
kuwtk-036-w710-h473-2x pic-20_season-10-ep-5_kourtney_nq594e
Salaterne bliver lavet af en butik der hedder Health Nut, som ligger i Californien. Salaterne bliver alle lavet med en stor bunke salat, som ses ret tydeligt på billederne.
Kim and Khloes yndlings salat er den der hedder “Chinese Chicken Salad”. Kim spiser salaten som den bliver lavet, men Khloe fortrækker den med øko kylling, og noget avocado til.
Salaten består af: chow mein nudler, ingefær (som man får med i en sushi ret), revet gulerødder, og en sesamdressing.

Kylie og Kendalls yndlings salat er den der hedder: Deluxe Salad.
Kylie fortrækker den her salat uden mozzarella ost, uden tomater, og tager den med revet kylling i stedet. Den her salat minder i bund og grund, om den første salat læste jeg mig frem til. Men den består af agurk, solsikkefrø, og deres health nut dressing. Så hvorfor den minder om den første salat ved jeg ikke rigtig. Den virker lidt kedelig synes jeg.

Kourtneys yndlings salat er: Chef Salad
Den består af kalkun skiver, revet mozzarella, tomater, spirer og solskikkefrø. MEN Kourtney bestiller den uden tomat, uden ost, og spirer.

Det som de altid bestiller til af drikkelse, er den der hedder: Mango Iced Greentini.

1280_kim_kardashian_salad_kuwtk_e pic-8_season-10-ep-2_kim-and-kris_nq3xo7

   

6 kommentarer

 • Indlægger er nok ikke lige for mig, men det her er garanteret et af de indlæg du før ville genoverveje, af “frygt” for hvad andre ville skrive/mene. Fedt at du ligger det op, fordi det betyder noget i dit liv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Altså jeg ved ikke hvem, der synes, man kan få nok Kardashian – men jeg gør i hvert fald ikke. Tak for opskrifter 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ukendt

  Prøv COOP’s måltidssalater 🙂 de er virkelig gode. Der er også en i blandt m. kylling. Og ellers er den med rejer min absolutte favorit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katherine

  Irma har det der ligner utroligt meget af salat. Dressingen er vidst den samme og så er det med kylling og salatblade. Den er VIRKELIG god, og kan fås til en 50’er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg elsker seriøst at, du blogger om The Kardashians hele tiden💁🏻 Bliv ved med det❤️Er også mega stor fan af dem!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Endelig en som kan svare på mit store spørgsmål om the Kardashians, har altid undret mig over de salater der. De ser så kedelig ud når de spiser dem. Men Wow de ser da vildt lækre ud på billederne 👌🏼😋

  Anna blev du bare ved med at skrive om dem! Er selv kæmpe fan og følger med i deres liv hver dag og har gjort i mange år nu 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tårer, menstruation og forkølelse!