VILDESTE NYTÅRSAFTEN!!!

Jeg tør ikke længere være mig selv

Ofte har jeg sat mig foran computeren, og gået ind på min blog for at skrive et indlæg. Efter jeg er gået i gang har jeg slettet de ord jeg lige havde skrevet.
Grunden til det er, at jeg, som alle andre personer på den her planet, også en mening om stort set alt ting. Nogle ting mere end andre. Men efter at have haft den her blog i 6-7 år, ja jeg er ikke engang klar over hvor længe jeg præcist har haft den, men i flere år, har jeg undervejs lært rigtig meget om mennesker, og en ting som er helt sikkert er, at andre mennesker også har en mening.

Ikke bare har en mening, for det er sådan set fint nok. MEN de elsker at udtrykke deres mening og holdninger om andre mennesker, og de er ikke bange for at fortælle det klart og tydeligt! For gud forbyde, at de skulle pakke det bare en lille smule ind.
Selvom det her er min blog, MIT univers, og min egen verden som jeg oplever og føler den, så har jeg været enorm bange, og vel stadig er, omkring hvad andre mennesker synes om, hvad jeg skriver på min blog. For jeg vil aldrig nogensinde såre eller træde nogen over tæerne, i hvert fald ikke med vilje. Det er virkelig svært at forklare, eller forstå måske, men jeg kan mærke, at jeg nogle gange ikke er fuldstændig ærlig. Jeg er ikke længere helt ærlig om de ting jeg skriver, fordi jeg simpelthen har fået så mange tæsk gennem tiden, fra folk med deres små beskeder og kommentarer. Alting skal være så fint hele tiden, og alligevel dyrker folk enormt meget det uperfekte i form af “Se mig, jeg er lige som jeg er, og jeg er stolt af det.” og “Se mig jeg vejer 100 kilo for meget, og jeg er stolt af det.” Og sådan kunne jeg blive ved og blive ved. Og misforstå mig ikke! For det er da SÅ fedt at være glad og stolt af sig selv. Men midt i alt det her ræs om det uperfekte bliver folk, som gerne vil træne, tabe sig og se ud på en bestemt måde hakket ned på. Lad mig komme med et eksempel…
Jeg ville ALDRIG kunne være helt ærlig og skrive her på bloggen, trods det er MIN blog og mit eget liv, at jeg gerne ville tabe mig 5 kilo, fordi uuuuuuh så er jeg et dårligt menneske, og et dårligt forbillede. Jeg ville også få at vide, at jeg i hvert fald ikke skal tabe mig, og hvilket dårligt billede jeg sætter for andre piger. Og måske ville jeg endda få den her smidt i hovedet “det er måske ikke din krop der er noget i vejen med, men mere dit hovede”. Årh hvor jeg dog hader den sætning, seriøst.
Hvis alle andre instagram-profiler, blogs osv. må være helt dem selv, hvorfor kan jeg så ikke også være det? Hvorfor skal jeg pakke tingene ind her på min egen blog? Jeg er blevet så træt af hele tiden at tænke over hvad alle andre mener og synes om det jeg skriver.

Jeg tør ikke længere være mig selv, og det har jeg fundet ud af at livet er for kort til. 2018 skal være året hvor jeg skriver hvad jeg mener, tænker og føler. Ligesom alle andre jo har så nemt ved… åbenbart.

img_0899 img_0898

   

9 kommentarer

 • Laura

  Forstår godt hvad du vil sige og er helt enig 😊 mennesker er blevet så fokuseret på de dårlige ting så man ikke ser de gode ting. Mennesker har fået en dårlig vane at blande sig i andres liv. Man vil jo gerne dele lidt af sit liv med verden, fordi at man har lyst til det. Til sidst så burde man følge ordsproget “har man ikke noget godt at sige, så tier man stille”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Hvor ville verden dog være et dejligt sted hvis folk i stedet for at kritiserer andre begyndte at være lidt kritiske over dem selv! 🙄

  Jeg har altid lært at hvis ikke man har noget positivt at sige så skal man holde munden lukket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danni

  Det er så godt skrevet!:) fuck hva andre siger og mener om lige præcis dine holdninger , det jo DINE 🙂 og du kan skrive lige hvad du vil på DIN blog 🙂 men ja utroligt at så mange forholder sig til alle andre end dem selv og deres egne holdninger 🙂 man behøver jo ikke være enig men så det vel bare og skrive det 😜 keep up the good work 👍😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan girl! 🙂
  Fuck kritikkerne, det er ikke dem du skal forkælde, det er dine fans 🙂
  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Super godt! Den ærlighed støtter jeg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Du skal være dig selv og skrive og gøre præcis h ad der passer dig! Det er den eneste måde du kan skulle dig ud fra alle andre.

  Alle får negative kommentarer, lige meget om de vil tabe sig eller tage 5 kg på. Hvis det ikke er det ene de brokker sig over, så er det noget andet. Drop dem, og gør hvad du vil!

  Før i tiden elskede jeg din bog ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Virkelig inspirerende og ærligt indlæg. Jeg synes det er så vigtigt, at man husker på at alle er forskellige. Vi kan ikke alle sammen være ens, og tænke ens. OG ikke mindst, skal der være plads til alle og deres måde at være på. Jeg læser tit med på din blog, og støtter dig 110 procent op omkring at være ærlig, og skrive som DU har lyst til på DIN blog. Det er jo dit univers, og dem som ikke synes om det du skriver, kan jo pænt lade være med at læse med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal være den du er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fedt indlæg. Har lige lige oprettet en blog hvor jeg er anonym. Netop af den grund så jeg kan skrive lige præcis hvad jeg mener om emner. Selvom jeg er anonym, så kan jeg stadig få ondt i maven over hvad folk vel mon svarer 😂

  http://Www.danskogmuslim.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VILDESTE NYTÅRSAFTEN!!!