Jeg MÅ eje de her selfie lamper!

MIT MÅL INDEN SOMMER.

Som jeg nævnte i et tidligere indlæg jeg lavede da jeg var på ferie, så vil jeg begynde at skrive hvad jeg tænker, mener og føler. Læs indlægget HER.
Jeg gik i gang med at træne for nogle måneder siden, og har næsten tabt mig det jeg gerne ville. Jeg er selvfølgelig vild glad, og stolt af mig selv. Jeg har været så dedikeret, og haft lysten til det, så det har fungeret så godt. Før i tiden når jeg var gået i gang med at træne, og sat nogle mål for mig selv, gav jeg hurtigt op igen, fordi jeg simpelthen kun er et menneske. Jeg faldt i hver gang, og lavede undskyldinger for mig selv. Så det at jeg den her gang har kunne gennemføre det mål, som jeg har sat for mig selv, er bare så fantastisk.

Apropos det med mit indlæg omkring jeg ikke længere turde være mig selv overfor jer, så fik jeg lige den følelse igen. Det med at pakke tingene ind, så jeg ikke skriver direkte hvad jeg mener. Men i stedet gøre det mere fint, og perfekt så man ikke “støder” nogen. Det er det jeg er så træt af! Fordi selvom jeg igennem tiden, virkelig har prøvet at gøre alle tilfredse, og virkelig passet på hvad jeg har sagt, så er der stadig nogen der har hadet mig, eller syntes jeg var frygtelig, whatever. Og fred være med det.. Det har jeg endelig lært i en alder af 26 år, at være ligeglad med.

Jeg vil gerne smide to kilo, og så er jeg på den vægt som jeg gerne vil være. En vægt jeg ikke har været på siden starten af 20’erne. Grunden til det er fordi, jeg bare har ødelagt min krop med alkohol. Jeg har slet ikke passet på den, og tænkt på hvad det egentlig var jeg puttede i min krop. Dagen efter en bytur, der havde jeg jo automatisk lyst til junkfood. Så den kombination med alkohol, og junkfood flere gange om ugen, så tager det altså lige pludselig fart. Jeg lærte heldigvis hurtigt at jeg ikke kunne byde min krop det. For jeg vil gerne leve længe, og gerne uden sygdomme!

Så mit mål til sommer er egentlig meget simpelt. Jeg vil gerne se godt ud i en hvid tanktop. Og jeps… Den skal være hvid, haha. Når jeg når dertil hvor jeg synes det, så har jeg nået mit mål. Og det har jeg nogle måneder til. Så det skal jeg nok kunne klare! Har i også nogle mål i sætter for jer selv inden sommeren? Hvad enten det er med jeres krop, arbejde, eller familie?
Ps. Sorry det roder lidt.. Not picture perfect!

img_0824
img_0812

   

5 kommentarer

 • Spændende indlæg Anne! Kan godt følge dig, held og lykke med dine mål og tillykke med dem du allerede har opnået.

  Jeg synes det er godt du skriver omkring det med meninger, hvad er personlighed og en person hvis man ikke kan være ærlig og skrive/sige sin mening på sin “egen platform”

  Kram fra Kirsten
  http://kirstenthulesen.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Godt mål! Mit er sjovt nok det samme, jeg vil se godt ud i en hvid top/body 😍🎊 jeg har dog 13 Kilo til jeg forhåbentlig er i mål, og jeg kan virkelig ikke se hvorfor man skal skamme sig over at ville tabe sig, selvom jeg er overvægtig og rent faktisk trænger til at tabe mig bliver jeg stadig mødt af kommentarer som: “pas nu på det ikke tager overhånd” og “ej slap nu af med det der slanke/ny livsstils halløj” og jeg kan virkelig godt forstå at du er træt af at folk blander sig, jeg kan forstå at ens nærmeste bliver bekymret hvis man allerede er undervægtigt og snakker om vægttab, men at man stræber efter at være den bedste udgave af sig selv, det er kun fedt og andre skal ikke bestemme hvad den bedste udgave er, det gør man helt selv! – glæder mig til at se fantastiske billeder når du når i mål 🎊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariam

  http://www.danskogmuslim.dk

  Man kan aldrig gøre alle tilfreds, det er så vigtigt at man turde at sige mening<3 thumbs up ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Fedt indlæg Anne, og dejligt du får skrevet det DU gerne vil! Jeg kunne godt ønske mig nogle flere mad- og trænings relaterede indlæg :-))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Petersen

  Dejligt indlæg! Mine mål er engeligt mere generelt for året, men jeg søger pt en elevstilling også vil jeg da også gerne tabe mig lidt.
  God søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg MÅ eje de her selfie lamper!