MIT MÅL INDEN SOMMER.

Tårer, menstruation og forkølelse!

Ja, nogle kan måske sætte sig ind i hvordan jeg har det lige nu, haha. Hvis du er en af de piger som bliver påvirket inden din menstruation, og så samtidig er forkølet, så ved du det.
Det er situationen herhjemme lige pt. Beklager (eller det gør jeg egentlig ikke) hvis nogle synes overskiften, eller emnet generelt er lidt “klamt”. Men det er nu en gang sådan landet ligger for piger en gang imellem. Det er sådan jeg har det lige nu, og et emne mange kan realetere til, så derfor handler det om det.
Jeg er en af de piger hvis humør bliver sindssygt påvirket, inden jeg skal have min menstruation. Jeg har seriøst den korteste lunte, og alt irritere mig. Jeg tog mig selv i at græde igår, fordi min cykelnøgle ikke ville komme ud af låsen. Lige på det tidspunkt syntes jeg seriøst, hele verden var imod mig. I vrede traskede jeg hen til Fakta og handlede ind til pasta, fløde, og dobbelt op på bacontern. MEN jeg puttede ikke kun fløde i. Fordi lige for at gøre den rigtig tyk og lækker, købte jeg også Mornay-sauce og puttede i. Det har jeg aldrig prøvet før, fordi det jo er tilegnet til lasagne. Men woooooow, hvor var det lækkert. Det kan altså virkelig anbefales, hvis man vil spise lidt ekstra klamt en dag. De dage har man nemlig brug for! Jeps… Jeg skrev dage i flertal. Fordi inden jeg får min menstruation, så får jeg det sådan her i flere dage. Jeg skal bare spise, spise, spise OG spise lidt mere. Selv efter jeg havde spist min pastaret, så fik jeg lyst til alt muligt andet. Så jeg gik også i krig med vores peanut butter.
Det er de dage jeg tror min kæreste er ret glad for han ikke er så meget hjemme, haha.
Men samtidig med jeg har det sådan her, så er jeg heller ikke helt på toppen. Inden vi tog på ferie var jeg lige igennem en halsbetændelse, og nu har jeg får ondt i halsen igen. Min næse løber også konstant. Så jeg har altså lige nogle øv dage.

Det har selvfølgelig gjort sådan, så at jeg slet ikke har været nede og træne. Jeg er lidt træt af det, men samtidig må jeg også bare overgive mig til det her, og sige fuck it.

Jeg har ligget i sengen siden kl. 19.30 og set sådan her ud, og det føles skønt!

collage1

   

2 kommentarer

 • Mariam

  http://Www.danskogmuslim.dk
  Haha kender det alt for godt.. ,en hvad var nyheden?:b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Når du snakkede om at skrive mere din egen mening så Lad mig sige HA-LE-LU-JA! I Love it! Jeg beklager (eller det gør jeg faktisk ikke) i have to say, den skrive form er genial!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT MÅL INDEN SOMMER.