Skulle man få tegnet sine læber permanent op?

VILDESTE NYTÅRSAFTEN!!!

Jeg havde den vildeste nytårsaften med palliet kjoler, champagne i lange baner og tusinder af mennesker!!!
Ej, det er en kæmpe løgn faktisk. Jeg havde det præcis omvendte og det var så dejligt. Jeg tog nemlig hjem fra ferie, 26 grader og høj solskin igår eftermiddags. Min kæreste og jeg var hjemme kl. 21.00 igår aftes fra Tenerife, og havde derfor ikke særlig meget lyst til at lave noget. Udover det så har vi også fået rigeligt med alkohol på ferien. Så det var heller ikke ligefrem alkohol vi havde allermest lyst til. I stedet bestilte vi noget sushi, som var klar ved en 22.00 tiden og hentede det med hjem. Vi sad i sofaen og spiste sushi og så Vikings på computeren. Vi bor midt inde i centrum, så da vi nærmede os midnat stod vi ved vinduet og så alt det flotte fyrværkeri. I stedet for at hoppe ind i det nye år, så gik vi. Og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Lidt over midnat lå vi allerede i sengen, og ringede til vores familie for at ønske dem godt nytår. Kl 01.30 ca. der var vi allerede i drømmeland, haha.

Så i dag er jeg vågnet op uden tømmermænd, og det er egentlig også rigtig skønt. Jeg håber i allesammen er kommet rigtig godt ind i det nye år, og har haft en rigtig god aften! Tak fordi i læser med.

img_0831 img_0837

   

1 kommentar

  • Daniel

    Kunsten at lave ikke så meget med sin elskede er en kunst og især til nytår 😊 dejligt at høre at der er andre jævnaldrende der kan holde en “kedelig” nytårsaften 😊
    Du ser skøn ud på dine billeder 😊 håber inhar haft en dejlig ferie 👌

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skulle man få tegnet sine læber permanent op?