HER ER DEN BERØMTE KARDASHIAN SALAT!

Her er videoen af Kylie Jenners graviditet!

Oh my god, hvor er det bare fantastisk! Jeg har nemlig været en liiiiile smule i tvivl om hun rent faktisk var gravid. Jeg ved godt de fleste ting pegede i den retning, men alligevel tænkte jeg også at Kardashian familien er G E N I A L E til alt hvad der hedder mediestunts, og de ved LIGE præcis hvad der skal til for at få mere opmærksomhed omkring sig. Men jeg vil sige at efter jeg så den video af Khloe Kardashian hvor hun medvirker i The Ellen show, syntes jeg det blev ret klart at hun var gravid. Man kunne nærmest bare se det stråle ud af Khloe.

Anyhow! HUN ER GRAVID VENNER. Surprise. Det er vist ikke en hemmelighed længere. Men jeg elsker det. Og jeg elsker hende som gravid. Waaauw, hvor var hun bare flot gravid.
I skulle se min kærestes udtryk da jeg nærmest skreg KYLIE ER GRAVID… Vi var i gang med at se en serie, da jeg opdagede det. Jeg var vitterligt sådan her til min kæreste “Stop alt, STOP TIDEN”. Hvorefter han så siger “skat, det er en pige der har fået et barn”. Og nej, det er ikke BARE en pige. Det er Kylie!
Jeg har set “keeping up with the Kardashian”, siden jeg var en ung teenager, så det er bare sjovt at se hvordan de forskellige i Keeping up with the Kardashian har udviklet sig, hvordan de er vokset, hvem de er blevet til i dag osv osv. Derfor synes jeg det er interessant. Og jeg elsker, at jeg elsker det!

Hvis der skulle sidde nogen, og ikke har set den fantastiske smukke video af Kylie Jenner, gennem hendes graviditet, og faktisk helt op til hendes fødsel. Så kan i se den nedenfor her. Smuk med smuk på!

rs_600x600-180205102830-600-kylie-jenner-pregnant


   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HER ER DEN BERØMTE KARDASHIAN SALAT!