NYT ÅR, NYT HÅR, NY MIG!

Maden jeg craver de her dage!

Jeg kan ikke stoppe med at spise det her måltid mad. Det er så lækkert, og jeg er mæt i utrolig lang tid. Jeg har utrolig svært ved at spise morgenmad om morgenen. Men med den her mad, så er det utrolig let at få noget ned. Det smager altså også lidt bedre end havregryn, haha.

Det er også utrolig let at lave. 1 avocado, salt, peber. DONE. Jeg hælder det i en skål, og maser avocadoen rigtig godt deri. Udover det så koger jeg selvfølgelig også nogle æg. Men jeg tænkte at det kunne i selv regne jer frem til, eftersom der ligger to flotte blødkogte æg på den ene avocado mad.
Jeg har også fået en anden cracving, som er stærk mad. Jeg har altid haft den følelse at man jo ikke kunne smage maden, når noget var stærkt, fordi det ligesom bare blev dræbt af det stærke. Men nu er jeg blevet helt vild med det.

Jeg er nu ret glad for mine to nye cravings.  Det er jo altid noget at det ikke er en stor oreo cheesecake! 😉

img_1418 img_1419

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT ÅR, NYT HÅR, NY MIG!