Her er videoen af Kylie Jenners graviditet!

NYT ÅR, NYT HÅR, NY MIG!

Jeg kan ikke forklare hvor glad jeg er for mit nye hår. Dem af jer som har fulgt med i mange år, ved at jeg for flere år siden havde extensions i. På et tidspunkt besluttede jeg mig for at jeg ikke længere ville have extensions i. Jeg ville i stedet få mit eget hår til at blive naturligt langt. Tanken var jo fin.. Problemet var bare at det aldrig blev langt. Mit hår blev enorm tykt, men det voksede sig bare ikke langt. Så efter et forsøg på at få mit hår langt i 5 år ca. har jeg nu opgivet. Derfor besluttede jeg mig for at få extensions igen. Nu har jeg haft dem i snart 14 dage, og jeg elsker det. Jeg husker at passe og pleje det, så jeg ikke ødelægger mit eget hår.
Jeg føler mig som en helt ny person. Jeg kan mærke at det lange hår, gør at jeg føler mig flottere. Og det er jo tit det hår kan. Det kan virkelig gøre at man føler sig pænere. Jeg er ikke i tvivl om at det var det rigtige valg for mig, og jeg fortryder det ikke!

Jeg har fået lavet mit flotte hår ved labelleclinique.dk. Jeg har fået lavet mit hår med den metode som hedder ezy weft metoden. Om 3 måneder skal jeg hen til labelle clinique igen, for at få tjekke om alt er som det skal være med mit hår. På den måde kan jeg også hele tiden følge med, om mit eget hår tager noget skade. Selvfølgelig kommer det til at tage lidt skade, og det er jeg også indforstået med. Men så længe mit hår ikke bliver tyndt og slidt, og jeg bare holder øje med det. Så er extensions virkelig det en løsning som jeg ikke kunne være mere lykkelig over. Det er lige som om ens ego lige bliver lidt større 😉

img_1505 img_1557 img_1609

   

2 kommentarer

 • Louise

  Wow hvor er det flot Anne ! Forstår virkelig godt, at du har fået det lavet, jeg har aldrig haft extensions i, men har i mange år tænkt på at få det lavet. Mit hår går til midt på ryggen, men er ret tyndt og kedeligt, så man kan ikke rigtig se hvor langt det er øv øv , jeg opgiver snart 😅🙈… vil have langt stort prinsesse hår 😍. Hvilken metode vil du anbefale og hvordan kan håret tage skade ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Anne. Dit hår er så lækkert. Jeg er også helt vild med dit tæppe, og har ledt overalt for at finde noget der ligner. Og endelig er det lykkedes mig 🙂
  https://unishop.nu/produkt/goa-rug/?attribute_pa_size=240×180-cm

  Tak for en syper blog.
  knuz Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er videoen af Kylie Jenners graviditet!