Noget med menstruation, kyllingfars, glutenfri, og kourtney Kardashian.

Et LILLE tilbage blik på mit liv.

Jeg sidder og kigger gamle billeder igennem. Nogle få ud af rigtig mange. Jeg har valgt nogle ud, som lå på min computer. Alle de billeder jeg har liggende. 15.000 et eller andet, for at være lidt mere præcis. De er alle nogle billeder jeg har gemt, fordi det er mit liv. Det er det som har skabt, og på en eller anden måde gjort mig til den person jeg er i dag. Så jeg ville aldrig nogensinde slette nogle billeder. For de er allesammen minder, som jeg en eller anden dag, gerne vil vise mine børn.
Når jeg tænker tilbage fra da jeg var barn og til nu, så har jeg haft et ret fedt liv indtil videre, hvis jeg selv skulle sige det. Der har selvfølgelig været op og nedture, som der SKAL være. Men heldigvis har der været flere opture, end nedture. Jeg prøver at se lyst på det hele, og fortælle mig selv at alting har en mening. Selvom det kan være svært nogle gange, når man går igennem nogle rigtig hårde ting, såsom da jeg mistede min min mor, og året efter mistede min mormor.

Kræft har fyldt rigtig meget i mit liv, og gør det desværre stadigvæk. Det har gjort at jeg er enorm bange for at blive syg selv. Jeg tror ikke der går én dag uden, at jeg tænker at jeg fejler et eller andet slemt. Jeg mærker hver dag på mine bryster fordi jeg er så bange for at jeg har en knude, ligesom min mor havde. Som hun desværre opdagede alt for sent. Jeg kan blive helt ked af det af at tænke på det lige nu. Og kan også mærke at tårerne presser sig på.
Jeg er en enorm følsom pige, men kan godt lide at bilde mig selv ind at jeg er noget andet. Men faktum er at en del af mig, blev revet ud af mig, da jeg mistede min mor. Jeg tænker tit på hvordan mit liv ville have set ud, hvis hun stadig havde været her. For tro mig. Det havde set HELT anderledes ud. Fx. tror jeg aldrig jeg havde flyttet til København.

Billederne nedenfor er en lille smule i tilfældig rækkefølge. Jeg har så ufattelig mange billeder, at jeg tænker at gøre det igen med nogle andre billeder, på et andet tidspunkt.
Men hold nu op, hvor har jeg et dejligt liv, med en masse dejlige mennesker, og en masse dejlige minder. Jeg har oplevet så mange ting, som de færreste har prøvet. Forhåbentlig forsætter mit liv sådan. Med en masse dejlige mennesker omkring mig, og nye minder som skal skabes! 

img_7283-1 img_6759-1

Billedet ovenover er taget lige da jeg havde vundet Børne MGP 2003.

img_2805

Billedet her er taget inden jeg var med i MGP. Så det må have været da jeg var 8-9 år gammel? Sammen med mine 2 veninder Ulrikke og Ida. Det er så sjovt at vide at Ida nu er gravid med hendes første barn. Det er så syret at tænke på!! Så meget kærlighed til det her billede.

img_2745

Billedet er taget da vi var på MGP tur. Det her var til en af Åh Abe koncerterne.

img_7279-1

Det her billede er taget da jeg var teenager tror jeg. Ved ikke helt hvor gammel jeg har været her. Men billedet er sammen med min veninde Julie. Det vilde er at Julie lige nu også er gravid med hendes første barn. Alle mine veninder får børn lige for tiden, eller er gravide. Jeg elsker det!

197719_10150124871839001_975236_n img_8769 img_1390 img_2771_2 img_6570 img_8283 img_6659 img_6228
img_6656img_5363img_3024img_0601img_2056img_5162img_5148img_3368img_2371img_2229img_0018img_0603img_2807img_3687img_2771_2
img_0146

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

img_4141img_4689img_5744img_5802img_5924

   

1 kommentar

  • Jannie

    Kære dig
    Jeg vil anbefale, at lave en back up af dine billeder til hvis din computer bliver stjålet eller brænder sammen. Det har jeg lige fået gjort.
    Kh jannie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget med menstruation, kyllingfars, glutenfri, og kourtney Kardashian.