Maden jeg craver de her dage!

Min afhængighed af store trøjer!

Jeg har altid haft en svaghed for store trøjer, og elsker jeg kan hapse min kærestes trøjer, og mine kammeraters trøjer. På den måde sparer jeg også mange penge, så jeg er fri for at gå ud og købe det selv 😉
Jeg ved ikke hvad der er med de store trøjer. Jeg synes bare de er så behagelige at have på, og så synes jeg det er en dejlig følelse af kombinere et par høje støvler, men et løs stor trøje. På den måde føler jeg altid det lidt er søndag, på en fredag.

Den her gang har jeg lånt min kærestes store trøje. Eller den er jo på ingen måde stor til ham. Den passer ham perfekt! Det viser bare hvor enorm stor han er i forhold til mig. Jeg bruger hans trøjer som kjoler nærmest. Til sommer bliver det også så rart at hugge deres tøj. En stor t-shirt, trøje eller whatever, og så bare et par brune sommer stænger. SÅ LÆKKERT!

Efter jeg har fået lavet mit hår af labelleclinique.dk føler jeg mig også meget mere feminin i de her store trøjer. Jeg er så glad for mit lange nye hår.

img_1805 img_1811 img_1819

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maden jeg craver de her dage!