HER ER MINE MAD IDEER.

Dejligste tur til Århus

img_2624
img_2515

I weekenden tog min kæreste og jeg en tur til Århus. Min lillebror holdt nemlig fødselsdag om lørdagen, så selvfølgelig skulle jeg være der til det.
Egentlig tager jeg rigtig sjældent til Århus, fordi jeg simpelthen synes det er sådan en lang, og uoverskuelig tur. En anden grund er også at jeg synes det er så træls at jeg SKAL tage afsted på et bestemt tidspunkt. Hvis jeg fx. skal med tog, så skal jeg jo møde op til det tidspunkt jeg har bestilt tog til. Jeg kan ikke bare tage afsted når jeg vil.
Den gang jeg havde bil var jeg meget oftere i Århus, fordi turen dertil var så meget nemmere. Jeg kunne køre dertil selv, og jeg kunne tage afsted når jeg ville. Plus jeg kunne sidde alene i min bil, og bare slappe af.

Nu har jeg desværre ikke bil længere, men det er noget min kæreste og jeg virkelig overvejer at få. Vi har allerede undersøgt forskellige steder hvor vi evt. kan lease den. Så kan jeg også tage meget oftere til Århus, juhuu!
Der er mange grunde til hvorfor, det var det dejligste tur til Århus. Det var både fordi jeg så hele min dejlige familie, jeg kunne køre rundt og vise min kæreste hvor jeg voksede op, og så fordi turen frem og tilbage var så behagelig.
I Århus cykler man jo ikke ikke til og fra steder, som man gør i København. Min familie er lidt spredt rundt omkring i Århus, så det var virkelig dejligt at kunne have sin egen bil, og køre til de forskellige steder. Jeg fik besøgt mange flere end jeg plejer, fordi det lige pludselig kunne lade sig gøre at nå det hele, i forhold til hvad jeg plejer.

Jeg tror godt du kan fornemme min begejstring over den her tur, og hvor dejlig jeg synes den var. En kæmpe grund var selvfølgelig fordi jeg så min familie, men en anden KÆMPE grund var også fordi europcar gjorde det muligt for mig, at få sådan en skøn tur. De har nemlig en perfekt pakkeløsning som de kalder “kattegatbilen”. Der kan man nemlig leje en bil, alt efter hvad man har brug for, og få en færgebillet tur/retur inkluderet i prisen. Så smart, og så nemt!
Færgenbilletten som er inkluderet i prisen gælder Business BlueClass. Det vil sige at min kæreste og jeg bare skulle møde op 5 minutter før færgen sejlede, fordi man ikke behøver nogle pladsreservation når man har Business BlueClass til færgen. Der er du nemlig garanteret en plads på færgen uanset hvad, når du har det!
Jeg synes det er så genialt! Som om det ikke var nok, så får man også et bestemt antal fri km til turen, som også er inkluderet i prisen.
Hvis du synes det er ligeså genialt som mig, så læs meget mere om kattegatbilen HERINDE.

img_2476 img_2486

Når man er en pige på 156 cm høj, så må sædet altså blive kørt helt frem for at kunne nå pedalerne, haha. Der er mange ting der lige skal justeres inden jeg kan køre 😉 
Jeg er vild med kontrasten fra billederne ovenover, og så til dem nedenfor. Ovenover ses en pige der er klar til at fejre fødselsdag, og drikke et par kolde øl. Nedenfor er dagen efter fødselsdag, og her ses en meget træt Anne med masser af tømmermænd!
Heldigvis havde min kæreste ikke noget imod at køre hjem fra Århus. Så kunne mig, og mine tømmermænd slappe lidt af.

Hvis ikke du kendte til det her med at leje en kattegatbil, så synes jeg du skal gå HERIND, og så læse meget mere om hvorfor det her er så smart, og så behageligt. Det er i hvert fald den mest behagelige tur til Århus jeg nogensinde har haft. Og det er bestemt ikke sidste gang jeg har benyttet mig at kattegatbilen. Jeg elsker det!

Fik jeg sagt at der er den vildeste udsigt fra Business BlueClass? Det er noget der kan kurere selv tømmermænd! 😉

img_2678 img_2674

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HER ER MINE MAD IDEER.