Dejligste tur til Århus

Derfor drikker jeg æblecidereddike inden et måltid!

For et par uger siden lagde jeg nogle billeder på instagram story hvor jeg drak æblecidereddike. Der er en helt masse grunde til hvorfor det er godt for dig at drikke. Så på det tidspunkt skrev jeg at i evt. kunne google hvorfor det er så godt at drikke. Men eftersom der var flere der skrev om ikke jeg kunne skrive om det på min blog, har jeg nu besluttet at gøre det.

Som sagt begyndte jeg at drikke æblecidereddike for et par uger siden. Allermest pga. det virker mættende. På den måde undgår at overspise. Jeg blander to skefulde æblecidereddike i et stort glas vand 20 minutter før jeg skal spise. På den måde vil man kunne mærke mindre trang til at spise for hurtigt, eller for meget. Om det helt præcis virker mættende ved jeg ikke helt endnu. Jeg drikker altid et stort glas vand inden jeg spiser, hvilket i forvejen virker mættende på mig. Men faktum er bare at æblecidereddike gør at man føler sig hurtigere og mere mæt. HUSK at købe økologisk, upasteuriseret og ufiltreret æblecidereddike. Psssst. Det er jo ikke fordi det smager vidunderligt, så man kan evt. komme noget honning i det, eller noget citron. Det tager det værste. Men come one ladies… Vi har alle taget shots i byen der smager frygteligt, så det her er lige til at overkomme 😉

1) 
Æblecidereddike hjælper også med at rense tarmene.
3) Det har et højt indhold af vitamin A. Vitamin A hjælper med at pleje huden ved at hydrere den og give elasticitet.
4) Æblecidereddike et super godt vanddrivende middel pga. det høje indhold af Kalium. Kalium hjælper med at gøre blodet lidt mere basisk, hvilket bidrager til at bekæmpe svimmelhed, forhindrer væskeophobninger, lindre kramper og meget mere.

apple_cider_vinegar

   

1 kommentar

  • Anna

    Tak for tippet!
    Anne, ville du egentlig ikke lave en Q&A? Gad godt at vide, hvad du bruger tiden på, nu hvor du ikke er særlig aktiv på bloggen længere, og om du har arbejde ved siden af? Jeg har jo fulgt med lige fra starten af 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dejligste tur til Århus