Derfor drikker jeg æblecidereddike inden et måltid!

Lyse lokker, og længere hår!

I forstår slet ikke hvor glad jeg er for at oversize tøj er blevet så moderne. “Moderne”, jeg lyder jo som den ældste når jeg skriver sådan, hah. Dem af jer som har fulgt med her på bloggen rigtig længe, ved at jeg siden day one, altid har foretrukket tøj der er stort. Det hvor man virkelig vil kalde det for hygge tøj. Jeg har egentlig også altid været ligeglad med om det var noget jeg kunne “tillade” mig at have på ude i den virkelige verden. Men nu hvor det rent faktisk er på mode, så er det ligesom om det er mere okay. Så det benytter jeg mig 110% af! På med de store t-shirt, den store trøje, og så bare afsted! Juhuuu!

T-shirten jeg har på nedenfor er fra Reebok, som faktisk er min kærestes. Men jeg kom til at vaske den med sengetøjet, så den krympede lidt. UPS.. Men det var til min fordel! Leggings er fra adidas. Klipklappere fra Ebay. 

Forresten har jeg fået lavet friske nye lyse striber, og helt nye extensions. Jeg synes det er så flot! Jeg er så glad for resultatet. Så er jeg helt klar til at gå sommeren i møde. Det er pigerne fra labelleclinique.dk der har lavet mit hår.

img_e2869
img_e2876 img_e2887 img_2820 img_2844 img_2853

   

1 kommentar

  • Nanna

    Wow! Hvor ser du fantastisk ud med langt lyst hår Ville ønske at mit hår selv kunne vokse sig til den længde… Hvor ofte skal du til frisøren og få “rettet” på extensionsene?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor drikker jeg æblecidereddike inden et måltid!