Lyse lokker, og længere hår!

Mine arme er for store, mine hofter er for brede!

Det er vitterligt sådan jeg har haft det i flere år, og tildels stadig har. Men det gør mig ikke noget. Jeg har på en eller anden måde vænnet mig til, at jeg har det sådan her. Forskellen er nu bare, at jeg bliver ældre og hviler mere og mere i mig selv. Ja, jeg træner for at tabe mig nogle centimeter her og der. Men jeg træner allermest for mit helbred!
På instagram følger jeg så mange LÆKRE damer, og jeg kunne aldrig finde på at give dem skylden for at jeg indimellem kan synes jeg er lidt tyk. Jeg kunne aldrig finde på at give de sociale medier skylder for hvordan jeg har det, og hvordan jeg ikke har det! Det her er noget jeg må arbejde selv med, og ikke blander alle andre ind i det. For jeg tror sagtens at man kan have det for lækkert med sig selv, og stadig følge andre piger på instagram.

De her dage hvor her har været så varmt, har jeg haft en del tøjkriser. Det var noget andet i vinters, hvor jeg kunne pakke mig selv lidt ind. Når jeg står og har de her tøjkriser med mig selv, fordi jeg synes min numse er for stor, eller mine arme er for brede, så husker jeg mig selv på hvad jeg vejer! Jeg vejer det man skal, når man er en pige på min højde. Og det er det, som gør at jeg lige stopper op og tænker, hold nu op Anne. Du er helt normal, så stop med at have det sådan.
Dermed ikke sagt at de mænd, og kvinder som vejer lidt mere, ikke skal have det dejligt med sig selv! For det skal de! De skal nyde den DE er!
Det er sygt jeg overhovedet behøver at retfærdiggøre hvad jeg skriver. Men jeg har så mange erfaringer med mennesker efterhånden, at selvom jeg mener alt i en god mening, og kun snakker om mig selv i det her blogindlæg, så skal jeg skrive at jeg ikke mener noget med nogle andre. Ellers så kan jeg godt fortælle jer, at folk i Danmark får travlt på tasterne. Det er et eller andet sted så sørgerligt at folk har så travlt, med at kommentere på andre. Folk elsker seriøst når de kan få lov til at skrive noget negativt! 😀

Et eksempel på det med at folk har så travlt. Her den anden dag lagde jeg et billede ud på instagram, af en folk dejlige damer i forskellige størrelser, og forskellige hudfarver. Til det billede skrev jeg “elsker det her billede. Uanset hvilken størrelse, eller farve du har, er du HELT PERFEKT”.  Altså seriøst!!! Et billede som ikke kunne være mere positivt for mig, og som kun var ment på en god måde, blev til det her: “De er jo allesammen normale, i forhold til størrelse, så hvad er budskabet”, “men alle på billedet et jo tynde”. Osv osv osv. Ævl og kævl i mine øre! I kender allesammen typerne, som kun ser negativt på tingene. Jeg sad seriøst, og grinte sammen med min kæreste over de her kommentarer.
Jeg mente hverken at de var tykke, eller tynde for den sags skyld. Jeg mente VITTERLIGT det jeg skrev.. At uanset hvilken STØRRELSE du har, så er du helt perfekt. For pigerne på billedet har forskellige størrelser, og der er ikke to ens piger på det billede. Ligesom alle andre steder på den her jord!
Så hvordan nogle mennesker vælger at tolke det jeg skriver, må være deres hovede der er noget HELT galt med. Det er så synd for nogle mennesker. Og det må et eller andet sted være derfor man siger “man kan aldrig gøre alle tilfredse”. For der vil altid være nogle som bare er nederen, undskyld jeg siger det.

For lige at afslutte det her blogindlæg med det jeg startede med at skrive. Så tror jeg altid kvinder har haft den her følelse af om man nu ser godt nok ud. Er det blevet værre med tiden? Måske.. Måske ikke. Jeg ved bare at selvom jeg indimellem kan føle som jeg nu gør omkring mig selv, så husker jeg mig selv på at jeg er helt normal, og jeg har det som de fleste piger har det. Jeg har et dejligt liv, en dejlig familie, og en dejlig kæreste, og en dejlig svigerfamilie. Og vigtigst af alt! Jeg har et godt helbred. Jeg er sund og rask. Det får mig til at smile lige nu.. Tanken om det! 


img_2982
img_3014 img_3036

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyse lokker, og længere hår!