Kæreste t-shirt og ingen make-up.

Alt hvad du behøver.. Og så med 50% at spare!

Reklame for bilablau.dk.


De af jer der følger med på min instagram har måske set, at jeg er begyndt at lave mine helt egen juice. Og den bliver brugt flittigt! Jeg prøver selvfølgelig hver dag at få en masse grønt i min krop, men det kan indimellem være lidt svært. Derfor gør en juicemaskine det SÅ meget lettere for mig. Det går hurtigere, og jeg husker at få mine grøntsager.
Derfor blev jeg så lykkelig da det her samarbejde med bilablau.dk skete. Eller der var faktisk flere årsager til jeg blev rigtig rigtig glad. Den berømte slow juice maskine, som jeg har fået en del henvendelser på kan i få HERINDE. Der er 44% rabat på den lige nu!

De fleste husker vel hvordan maj måned har været med vejret. Nogle er måske mere glade for det end andre. Personligt synes jeg det var alt for varmt. Jeg klager på ingen måde, men de der 29-30 grader er bare alt for varmt til min smag. Fandt jeg ud af…. Jeg bor midt inde i centrum, hvor der er så vanvittig meget larm. (flytter forhåbentlig snart) Så de dage hvor der var så varmt, og der hvor man har allermest lyst til at åbne alle vinduer, har vi ikke kunne gøre det, pga larmen. Så valget har lidt været mellem at åbne vinduet og ikke få noget søvn, eller lukke vinduet og været ved at dø af varme. Ingen af tingene er særlig rart! Så vi anskaffede os selvfølgelig en fane. JUHUUU!! Den er også fra bilablau.dk og er genial. De fleste af sådan nogle blæse maskiner, er altså ikke særlig kønne. Men jeg synes vi formåede at få en der faktisk er ret fin.

Sidst men ikke mindst manglede vi virkelig også en blender, da vores herhjemme lige var gået i stykker. Og der er altså ikke noget mere rart end en kold smoothie på en varm sommerdag. Som jeg nævnte længere oppe så prøver jeg at få alle de grøntsager jeg nu en gang skal have, men det kan altså være svært. Og derfor er en blender altså også bare skide god at have. Men den her blender jeg har fået, er ikke en helt almindelig blender. Den er nemlig nem lige at tage med på vejen, da smoothien bliver lavet i den kop, som man kan tage med sig. Så når smoothien er færdig med at blende, så kan man tage “koppen” af, og skure et låg på, og så ellers bare ud af døren. Det er SÅ smart!

Inde på bilablau.dk kan du sparer op til 90% på mere end 30.000 produkter. Det var sindssygt svært at vælge hvilke produkter jeg ville have, når man jo viiiirkelig også mangler en parfume og en bodylotion osv osv, haha 😉 Men jeg måtte begrænse mig selv lidt, og valgte de produkter jeg virkelig havde brug for, og som min kæreste også kunne få brug af.
Hvor vanvittigt det end lyder så er der endnu mere at spare hvis man er medlem derinde. De første 14 dage er gratis, og derefter koster det kun 89 kr. om måneden, for at få adgang til de mange skønne tilbud, hvorved man kan spare mange penge. Man kan altid opsige sit medlemsskab igen.

Den her dejlige blender, som både kan blende frosne grøntsager, og frugter kan i finde HERINDE.
Min højt elskede blæse maskine, kan du få HERINDE. Der er 54% på den lige nu! I kan også besøge BilaBlaus blog herinde.

   

1 kommentar

  • Signe

    Ved du hvor længe de har tilbud på juice maskinen? ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæreste t-shirt og ingen make-up.