Mine arme er for store, mine hofter er for brede!

Kæreste t-shirt og ingen make-up.

Reklame.

Jeg har haft den mest perfekte weekend. Jeg har nemlig ikke lavet noget som helst, og det har passet mig så fint. Jeg har vitterligt ligget hele weekenden, og set KUWTK. Så hvor sørgerligt det end lyder, så var det altså det JEG allermest havde lyst til.
Trods det jeg flere gange har skrevet hvor jeg ser KUWTK, så er der mange der stadig spørger. Så i får det lige igen.
Jeg ser det inde på www.hayu.com. Det er altså ikke reklame for dem. Jeg betaler hver måned for at have en profil ved dem. Bare lige så alle er med.


Jeg er næsten lige kommet hjem fra et møde med min seje manager Kathrine. Det er forholdsvis nyt med hende, men nogle kan måske huske jeg efterspurgte en manager på et tidspunkt. Og nu har jeg fundet den perfekte for mig! Det var vitterligt skæbnen der satte mig sammen med hende. Hvad jeg mener med det, kan i få på et andet tidspunkt. Jeg skal nemlig ud af døren nu.

Ingen make-up, håret op i en høj knold, og min kærestes t-shirt. Præcis sådan som jeg bedst kan lide det! 

Savner du en kæreste, så se mere om online dating her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine arme er for store, mine hofter er for brede!