IMG_4544

Blond baby, blond!

Nu har jeg endelig fået den hårfarve jeg ville have. Jeg har nemlig fået den perfekte lyse hårfarve hvis jeg selv skal sige det. Jeg er SÅ glad for den.. Føler mig helt som en ny person. Min udgroning var nemlig ved at blive lidt for voldsom, så det .
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mhmm, aftensmad!

Igår lavede jeg en god sund morgenmad. Jeg er blevet vild dårlig til at spise mad i løbet af dagen, da jeg faktisk slet ikke er sulten. Det er lidt af et problem da jeg ved hvor vigtigt det er at spise 6 gange om dagen for at få sin forbrænding i top.
collagefdfd

6 ting jeg manglede!

Jeg var nede i byen tidligere for at købe nogle ting jeg manglede. Jeg havde et mindre problem i weekenden da jeg skulle gøre mig klar fordi min mascara fuldstændig var udtørret, så jeg kunne næsten ikke få noget på mine vipper. Så en af de ting jeg .
tumblr_nkc3xwu6tM1tt5umso4_500

Vågn op og få motivation!

Det er jo ikke en hemmelighed at jeg sidder rigtig meget på nettet for at finde inspiration både til tøj, sunde opskrifter, fitness videoer osv. Og så elsker jeg at finde de her smukke billeder af kvinder, som kan give mig motivation til at komme ned.
tumblr_nov6rmTqeZ1u3rk1so1_1280

Når hjerter går i stykker.

Jeg synes de her dage har været rigtig uretfærdige for dem jeg har nærmest. Den her uge har været fyldt med tårer, frustration, og uretfærdighed. Heldigvis har det intet med mig at gøre, og så alligevel. Fordi når dem jeg har kært bliver såret, forla.