IMG_1935

Verdens bedste gaveideer!

Jeg er selv stor fan af at give gaver eller modtage gaver, som skal opleves. For mig er den perfekte gave noget jeg kan opleve sammen med dem jeg holder af, og få en masse gode minder på den måde. Inde hos DuGlemmerDetAldrig.dk kan du finde en masse .
IMG_2926

Dagens outfit med sygdom!

Jeg har bare haft en nat med alt for lidt søvn da jeg er blevet møghamrende snottet. Det begyndte så småt at komme igår, og i nat invaderede det bare min krop. ØV! Blev nødt til at stikke toiletpapir op i hver næsebor fordi jeg slet ikke kunne styre .
IMG_2906

Lækkerier til ansigt & krop!

Jeg har lige været ude på lidt shopping. Jeg manglede nogle små ting til ansigt og kroppen. Jeg har købt nogle virkelig lækre ting, jeg glæder mig til at prøve. Jeg er blevet stor fan af kiehl’s produkter. Så jeg har købt en creme til kroppen, .
IMG_0628-680x907

Det er sgu da ik normalt!!!?

Jeg er ved at dø af skræk hver gang jeg er i bad.. Jeg mister simpelthen så meget hår hver evig eneste gang. Jeg tænker bare at jeg lige pludselig ikke har mere hår på hovedet. Jeg er allerede i gang med at se hvad mulighederne er, hvis nu jeg taber .
Fotografi den 23-11-15 kl. 16.16 #5

L’Oréal Paris event – se videoerne!

I fredags var jeg til et fuldstændig gennemført event med L’Oréal Paris! Jeg tog derind ved en 17.00 tiden sammen med min gode veninde Nikoline. Da vi kommer ind på Hive hvor eventet blev holdt, er der fyldt med balloner og pyntet fint op. Vi b.