Jeg hedder Anne Gadegaard og jeg er 26 år gammel. I husker mig nok som pigen i guldtøj, der vandt MGP i 2003. Jeg har udgivet 5 albums og optrådt de fleste steder i Danmark og optrådt rundt omkring i Europa.
Jeg kommer fra den dejligste by Århus, men flyttede til København for 6 år siden for at prøve noget nyt.
Jeg begyndte at blogge i sommeren 2011 og blev fuldstændig forelsket i det. Jeg elsker det! Min blog er som en lille baby for mig. Som en slags dagbog hvor jeg skriver om mig selv og det jeg finder spændende. I får et indblik i hvordan jeg er som person og hvad jeg får mine dage til at gå med.
Hvis der er noget musik branchen har lært mig, så er det at tro på sig selv og have håb og drømme..
I er mere end velkommen til at skrive til mig. Hvis i vil kontakte mig privat, kan i skrive til min mail: annegblog@hotmail.com
Håber i kan lide min blog :) God fornøjelse.
Kæmpe knus fra Anne