Godmorgen.

Nyder solen i KBH.. :)

Nu er jeg vågnet igen 🙂 Tog mig et dejligt bad og lagde mig derefter ud i solen. Men har set på min mobil at vejret er bedre i Århus 🙁 Øv..
Skulle måske være blevet lidt længere? 😉

Forresten.. Hvad synes i om mine nye solbriller???

   

Skriv en kommentar

 • Cool'e ;-)- Hvor er din hvide cardigan med de der flænseagtige nogle ved skuldrene fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej AnneHvor er dine solbriller fra og vil du ikke lægge et bedre billede op af dem?Vi elsker din blog!!!!!KYS fra Ina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Linda Olivia :)Den hvide cardigan er fra MONKI 🙂 Det var faktisk min venindes. Så jeg skyndte mig ind i MONKI for at kigge, men de havde dem desværre ikke mere. Min veninde brugte den ikke så meget, så jeg spurgte om jeg ikke måtte købe den af hende, og det måtte jeg! 😉 Men du kan altid prøve at gå i de forskellige MONKI butikker og spørge :)KysHej InaViktoria :)Mine solbriller er fra http://www.sheefun.com Jo, jeg kan godt lægge et bedre billede op af dem. Det gør jeg senere, hvis jeg husker det.. Ellers mind mig om det ;)Kys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for svar! :-)Følger stærkt med på din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen.