Sådan!!! NU tror jeg sgu det virker igen.. Se min bil :) Så fiiiiin.. Men ikke en racerbil!!!

Som lovet :) Sådan lægger jeg make-up.. Tjek billederne.

SE BILLEDER:
Der er mange der har spurgt hvordan jeg lægger min make-up og om jeg ikke ville vise hvordan. Så igår tog jeg billeder af hvordan jeg gjorde. Trin efter trin 🙂
DET HER BLIVER ET LANGT INDLÆG…
Sådan starter jeg:

Jeg bruger ikke foundation inden jeg lægger min pudder. Jeg synes personligt ikke det bliver særlig pænt når jeg lægger foundation først og pudder efter. Min hud bliver fedtet at se på synes jeg.. Kun når make-up artister gør det på mig, bliver det pænt.. De kan trylle lidt med en pensel 😉

1)
Jeg starter derfor med at bruge en Mineral pudder fra Jane Iredale. Den hedder: Amazing Base. SPF 20. Og farven hedder: LATTE.
Sådan ser det ud:
Photobucket

Photobucket

Photobucket

2)
Det næste jeg gør er at tage en bronzing pudder fra MAC. Den hedder: Refined Golden. Den bruger jeg som kinderrød. Jeg ligger den op langs mit kindben, for at få dem lidt frem 😉
Sådan ser det ud:
Photobucket

Photobucket

Photobucket

3)
Det næste jeg gør er at lægge en hvid øjenskygge, som jeg bruger lidt som en concealer. Hende der arbejder i MAC sagde i hvert fald til mig at det kunne jeg sagtens. Så det gør jeg 😉
Den ligger jeg lige under øjenbrynet. Men husk. Bare meget lidt. Og bagefter bruger jeg den også til under øjet. Du må gerne tage det helt ind til øjenkrogen 🙂 Jeg synes det her gør så jeg ser meget mere frisk ud!
Sådan ser det ud:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

4)
Det næste jeg gør er at tegne mine øjenbryn lidt op. Så bliver de lidt mere makeret. Det synes jeg personligt er rigtig pænt. Den jeg bruger er selvfølgelig lysebrun, og er fra Dennis Knudsen 🙂 Den kan i købe i Matas blandt andet.
Sådan ser det ud:

Photobucket

5)
Det næste jeg har gjort er at lægge en øjenskygge. Men det var kun fordi jeg skulle med min kæreste ud på show igår nat. Så jeg ville lige ligge lidt brun farve rundt om øjnene. Ikke at jeg ikke bruger øjenskygge til hverdag. For det kan jeg sagtens finde på at gøre 😉 Men det er altid den samme farve. Også når jeg skal i byen! En brun farve. Og igen er den fra MAC. Hvis det er øjenskygge til hverdag, er det selvfølgelig ikke så vildt.. Men hvis jeg skal i byen, får den gerne lidt mere farve rundt om øjnene. Og den brune bliver gerne blandet med lidt sort øjenskygge også 🙂
Sådan ser det ud:

Photobucket

Photobucket

Som i kan se på billedet lægger jeg også lidt brun farve lige under de nederste vipper.
Og igen. Gerne helt ind til øjenkrogen 🙂
Photobucket

6)
SIDST MEN IKKE MINDST!!! Mascara 🙂 Indimellem putter jeg ikke mascara på de nederste vipper.
Jeg synes det giver et mere naturligt look kun at putte mascara på de øverste. Og så bliver det hele heller ikke så vildt at se på. Selvom jeg nu godt kan lide at give den gas med make-up en gang imellem 😉 Jeg synes det er så hyggeligt at bruge lang tid på sin make-up og prøve en masse forskellige ting. I’m a girl you know!!! 😉
Min mascara er fra Maybelline. Den er jeg simpelthen så glad for. Den gør noget rigtig godt for mine vipper! I kan købe den i Matas.
Sådan ser det ud:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

SÅDAN!!! Det var det 🙂 Håber i fik noget ud af det til jer der spurgte om jeg ikke ville lave en make-up guide. Hvis der er noget i er i tvivl om, eller andet så kan i ALTID skrive en kommentar til mig. Og så vil jeg skrive tilbage til jer så hurtigt jeg kan 🙂

Photobucket

Photobucket

   

Skriv en kommentar

 • Louise

  Hej Anne. Rigtig rigtig fedt indslag! I låååve it! Du er simpelthen så smuk! Men lige en ting, hvad bruger du på læberne?
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne, du er jo en skønhed uden og med make up <3 (:
  Til næste gang .. Kan du så ikke prøve at filme det, istedet? : D.
  xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Jo måske 😉
   – det vil jeg lige tænke over..

   Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lorentzen

  Ja, tak 😉 Hvad bruger du til læberne ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Hej Mette.

   Det har jeg lavet et indlæg om. Tjek det ud 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Hej Anne 🙂 super fin makeup, elsker din øjenskygge fra MAC – hvad hedder den? xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uden tvivl et fedt indlæg! 😀
  – men det ville være nice hvis du kunne prøve at gøre det som video, tror det ville være godt at man kan se, visuelt, hvordan du gør (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • michala

  hej anne, hvad hedder farverne på de øjenskygger fra MAC du har på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Jeg kan ikke se det, fordi de er så brugt. Så de er helt slidt ned 🙂 Desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Anne!
  Super fedt at se hvad du bruger af make-up, du er altid god til at lægge det! Jeg tænkte på, om du mest bruger MAC produkter? Og er det et mærke, som er værd at bruge penge på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Jeg har nærmest kun MAC produkter. Det er altid det mine make-up artister har brugt på mig, når jeg har skullet noget på tv eller andet.
   Så jeg har ikke haft andet på min hud, siden jeg var 11 år 🙂 Så det er klart det bedste synes jeg, og helt klart værd at bruge penge på!
   Det er i hvert fald min mening 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  super fedt indlæg! .. hvilken lipgloss har du på, på billederne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Jeg har en læbestift på fra Jane Iredale 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Anne. vil du ikke skrive numrene på din mac pensler? det ville være en kæmpe hjælp – tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvilke mac pensler bruger du ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Hej Ida.
   Jeg kan ikke se hvad der står, da de er lidt halv gamle, og slidt helt ned!
   Desværre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvad hedder, eller hvad nummer er din hvide øjenskygge som du også bruger som concealer? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Hej Nanna 🙂
   Jeg kan ikke se det, da mine øjenskygger er helt slidt ned bagpå.
   Desværre..
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise D.

  Hej smukke Anne! 🙂
  Det kunne være rigtig fedt hvis du lavede en vlog! Så ville det måske også være nemmere at forstå? Ikke fordi det er svært! 🙂 keep up the good work! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Anne. Hvad bruger du så af foundation? Du skrev at du ikke syntes det blev pænt når du lagde foundation først og så pudder. Men vil det sige du så tager den mineral pudder på først og så forundation? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Hej Louise.
   Nej jeg bruger som regel kun pudder 🙂 Det synes jeg bliver pænest.
   Men jeg er begyndt at bruge en foundation fra Make-up Store. Den er super god, og min hud fedter ikke af den.
   Så kan klart anbefale Make-up stores foundations.

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • nat

  hvad hedder din læbestift Jane Iredale

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Hej Nat 🙂

   Min læpestift fra Jane Iredale hedder: Sugar&Butter.

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne 🙂

  Det kunne være fedt hvis du lavede en video, hvor du viser det. !

  Hilsen Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne 🙂

  Nu har jeg set i et af dine andre indlæg at du bruger Dermalogica solcreme, og vil bare sige at de har en fantastisk foundation som hedder treatment foundation 🙂 umiddelbart vil jeg synes at du skal bruge den der hedder 2g eller 3g, eller blande dem sammen 🙂 jeg arbejder med både dermalogica og jane iredale og det er bare nogle fantastiske produkter 🙂 jeg bruger selv treatment foundation 1g og 2g som jeg blander sammen 🙂 udover det bruger jeg den faste pudder fra jane iredale i farven golden glow. Den løse pudder som du bruger giver en bedre dækning, men kan let komme til at skinne synes jeg 🙂 – for at få en bedre dækning med den faste pudder er det bare med at komme et tyndt lag mere på 🙂
  – også et tip til at huden ikke kommer til at skinne for meget: når du kommer pudder på så altid gør det i nedadgående bevægelser for hvis du kører pudderpenslen rundt i cirkelbevægelser vil huden komme til at skinne 🙂 og penslen skal helst altid være af rigtige hår, og det er kun det jane iredale bruger, det er hår som er børstet af en hests hale og derefter sat sammen efter længde hvilket vil sige de ikke er klippet 🙂

  Håber du kan bruge det til noget 🙂 du skal være velkommen til at tage et kig forbi min blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hey smukke

  Hvordan får du dine øjenbryn så flot op? Og bukker du dine øjenvipper?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan!!! NU tror jeg sgu det virker igen.. Se min bil :) Så fiiiiin.. Men ikke en racerbil!!!