TAK!

Jeg har fået en lille gave :)

Jeg har fået en lille gave af søde Jackie.. Jeg synes hun havde sådan en flot kjole på, på et af sine profilbilleder på facebook, så jeg spurgte hende hvor hun havde købt den henne. Hun skrev at det var en gammel kjole fra H&M, men at jeg gerne måtte få den af hende 🙂

Det er simpelthen så sødt af hende! Og nu har jeg fået den, og synes lige i skal se nogle billeder af den. Jeg tager billeder senere hvor jeg har kjolen på. Men for nu må i lige nøjes med at se den.

Jackies blog kan i finde her: http://www.jackienavarro.dk/ 

Jeg er helt vild med den kjole, synes den er så flot.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAK!