Hit med jeres blogge!!!

TAK!

Ej, hvor er det dejligt at der er så mange af jer der har delt jeres blogge med mig!!! Jeg glæder mig til at tjekke dem ud senere! 🙂
Der var en pige der skrev at det nok var lidt nytteløst at skrive hendes blog til mig, når så mange har skrevet deres blog til mig.. Men nej, jeg har tænkt mig at tjekke hver og en blog i har skrevet til mig. Så i må slet ikke tro det er nytteløst! 🙂

Nu skal jeg ind og forkæle mig selv ved www.Moisture.dk
Jeg skal have vokset ben, lagt ansigtsmaske og lavet negle. Så skal jeg også lige mødes med http://www.jackienavarro.dk/  da hun har en lille ting til mig.. Det må i se senere!

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hit med jeres blogge!!!