Dagens outfit :)

Få længere og fyldigere vipper.

Hmm.. Jeg har godt hørt om det før faktisk. Men jeg er typen der skal se det, før jeg tror det! Nu skal jeg prøve det!!!
Hvis man ønsker længere og fyldigere vipper, så læs videre! 
Neulash er en serum man putter derpå hvor man ønsker et resultat. Jeg vil putte det på mine øjenvipper og mine bryn. Man putter det på når man har fjernet sin make-up inden man skal i seng og så lader man det sidde på natten over.. Serummet beskytter mod slitage og hjælper med at forbedre vippernes styrke og kvalitet.

NeuLash har for nylig vundet prisen ”Årets Innovation” inden for kosmetik i Danmark i forbindelse med Danish Beauty Award.
neuLash fås i to størrelser: 6 ml, med en holdbarhed på 4–6 måneder, og 3,2 ml, med en holdbarhed på 2–3 måneder, hvis man følger anvisningerne.

Du kan læse meget mere her: http://www.moisture.dk/neuLash.html 

Før og efter billede.
Photobucket

Photobucket

   

Skriv en kommentar

 • emilie

  jeg har brugt neulash i 2 måneder nu – og mine vippers længde er minimum fordoblet! dét produkt er stærkt undervurderet 🙂 glæd dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hmm ved ikke helt om jeg tror på det. men hvis du prøver det, må du da meget gerne lige sige om det virker eller ej. 🙂

  http://annakrause.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Ej det tror jeg simpelthen ikke på. Og det resultat man kan se på billedet af hende den lyshårede, er på ingen måde flere hundrede kroner værd! Det nederste billede er på ingen måde ægte vipper, så det er komplet misvisende i denne sammenhæng.

  Selv tyer jeg til øjenvippebukkere, en god, solid mascara – til tider falske øjenvipper, og ellers kan man jo få påsætning (hvilket nu også er ok-overpriced).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor har du købt Neulash?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min mor bruger det, og aldrig har jeg set hende ha SÅ lange vipper.. Flere har spurgt hende hvilken mascara hun bruger, siden hun startede med det… Det virker virkelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Makeup stores treatment mascara(kan også bruges på bryn) er nu også et meget godt alternativ til under 200 kr, der gør vipper mere fyldige og stærkere. Du har den på om natten og evt under mascara. Jeg har sgu ikke økonomien til at købe sådan noget, jeg tyr til billigere sager, der virker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessika

  Hvor kan man købe den henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annegadegaard

   Hej Jessika 🙂

   Du kan blandt andet købe dem i denne butik i kbh. Det er nok nærmere et SPA&WELLNESS sted.
   Men hvis du bor i kbh så kig forbi.
   Her er deres hjemmeside: http://www.moisture.dk

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katherine

  Man kunne også bare købe mandelolie istedet…..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit :)