Ny trøje :)

Mine solbriller :)

Jubii.. Jeg har købt mig et par nye pilot solbriller fra Ray Ban. De er så fine! Alle mine solbriller har været gået i stykker, så var inde i byen i dag for at få dem lavet. Nu er de alle blevet fikset og der røg også lige et par nye med hjem 🙂

Jeg kan ikke huske om brille forretningen hed Synoptik eller profiloptik. Men den ligger næsten lige ved Nørreport station. De har lige nu 25% på deres solbriller derinde. Derfor købte jeg mine Ray Ban til ca. 800 kr.

Mit nye køb.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jeg har fået rigtig mange henvendelser på de her solbriller. Jeg har ikke kunne huske hvad hjemmesiden hed hvor jeg bestilte dem fra. Men det har jeg fundet ud af nu!
Hjemmeside: www.SHEEFUN.com og designeren hedder Ann-Sofie Back.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

De sidste par solbriller er nogle jeg har købt i en genbrugs forretning på nørrebro. Der står desværre intet mærke på dem.
Photobucket

Photobucket

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny trøje :)