Nye extensions :)

Sort Gina tricot.

Jeg kunne ikke lade være med at købe den… Det samme kjole som jeg har, bare i sort. Kan i huske jeg skrev at jeg var blevet så glad for min hvide blonde kjole at jeg overvejede at købe den i sort.. Tja, det har jeg gjort 🙂 Den er fantastisk flot. Jeg tror virkelig jeg kommer til at bruge dem begge to rigtig meget.

Puha.. Jeg har været oppe siden 04.45 i morges. Det samme skal jeg imorgen og på fredag da jeg skal arbejde 🙂 Det er godt nok tidligt og er så smadret lige nu. Jeg har også været henne og træne og det gør bare at jeg sidder og gaber lige nu! Jeg føler klokken er 18.00 af en eller anden grund. Skal snart i seng .. 😉

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye extensions :)