Så er tøj og sko på plads!

Dagens outfit. Dejlig pels!

Jeg er så smadret! Jeg kunne sove stående lige nu.. Er så tæt på at falde i søvn! De sidste par dage har jeg ikke lavet andet end at gøre rent i lejligheden. Sætte ting på plads. Rydde op i vores kælderrum. Gå ned med papkasser. Smide ligegyldige ting ud. Alt muligt kedeligt!! Det har altså gjort at jeg snart går i seng.. 🙂

Men det har været en dejlig søndag med solskin, smil og en lejlighed der snart er færdig. Så er vi klar til indflytter fest!!!

Dagens outfit består af: Sko – Converse. Blå trøje – don’t remember. Der er intet mærke i. Min skønne pels – købt i Stig p.

IMG_4166

Photobucket

Photobucket

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er tøj og sko på plads!