Dagens outfit.

Morgenmad der mætter!

Når jeg står op om morgen er jeg aldrig sulten. Ikke før der er gået et par timer. Men jeg bliver nød til at vænne mig til at spise det, da det jo er det sundeste måltid på dagen.
Så jeg har fundet mig noget morgenmad som lige er noget for mig. Jeg spiser lidt havregryn med rosiner og soyamælk. Jeg elsker den blå soyamælk fordi den er så sød i smagen. Den minder mig lidt om en slags dessert! Udover det spiser jeg en bolle med kalkun stykker på 🙂 Jeg kan som regel ikke spise det hele op, men jeg prøver dog..

Lige nu står den på træning. Så er det trejde dag i træk.. Jeg vil prøve og se om jeg kan træne hverdag indtil søndag 🙂

Photobucket

Photobucket

   

Skriv en kommentar

 • Ser ellers godt ud! Jeg plejer at spise A38 med mysli på og frugt ved siden af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God træning 😀 vil også igang, da jeg er i USA og her er der så meget lækkert usundt mad :p

  http://kassandragold.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne! 🙂
  Du har en virkelig godt blog, som jeg selvfølgelig følger hver dag! 🙂
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at du lavede et indlæg om dig og din kæreste. 🙂 Måske om hvordan i mødtes eller sådan nogle ting. Jeg håber jeg får svar! 🙂
  Du er virkelig køn! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder virkelig lækkert,spiser også selv det øverste til morgenmad,dog med appelsin yougurt. (-;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne
  Blot til info, så er soyamælk med vanille en kaloribombe uden lige. Ved den neutrale smager af L…, men den neutrale er fuld af proteiner og virkelig god, hvis man vil undgå for meget sukker. Du ved det sikkert allerede, og måske du også er ligeglad. Men bare et lille fif herfra 🙂
  Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Dagens outfit.