Yay!! Tank-tops til sommer.

Verdens dejligste pige. Nu med blog!

Verdens dejligste og sødeste person har fået en blog. Hun er en af dem der betyder allemest for mig i mit liv.. Hun er den bedste veninde man kunne ønske sig! Tænk at en person kan være så fejlfri! Den pige er hvad en hver anden pige kunne ønske sig i en veninde.. Og det er altså uden at overdrive 🙂
Hun har oprettet en blog på blog-spot som jeg synes i skal tjekke ud. Ikke nok med at hun har den fedeste tøjstil er hun også en pige man kan lære så meget af! Der er så meget liv i den pige.. Hun vil prøve alt, og prøve nye grænser af og så tør hun endda. Det er i hvert fald noget jeg kan lære en masse af.

I kan følge hendes liv, hendes hverdag i New York lige nu. Hun har en masse drømme som er så fantastiske. Nogle af dem er dans og skuespil. Jeg håber på hendes vegne at det lykkedes for hende. Hun fortjener det!

 Jeg beundre hende <3

Tjek hendes blog lige her: http://jytteknap.blogspot.com/

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yay!! Tank-tops til sommer.