På mine læber..

Lørdagens outfit.

Micky og jeg var til fødselsdag igår ved hans familie 🙂 Vi var godt smadret begge to, da drengene var ude og spille fredag nat, så vi kom rimelig sent hjem. Jeg fik heldigvis nok søvn i nat. Har sovet i godt og vel 11-12 timer! Micky derimod kom hjem kl. 7 i morges da han igen skulle ud og optråde i nat. Men som jeg har skrevet før, så synes jeg man bliver mere smadret og træt i kroppen hvis man sover for længe. Altså hvis man sover over de 8 timer, som er det der er anbefalet man skal.

Jeg havde trøje fra: Wildfox – Købt HER. Gummistøvler fra Hunter.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

   

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

På mine læber..