På mine læber..

Jeg får mange spørgsmål om hvad jeg bruger på min læber. Jeg bruger blandt andet denne, som jeg er rigtig glad for, og passer rigtig godt på, så den ikke forsvinder for hurtigt, da den ikke er helt billig! Den giver sådan en fin lyserød farve på mine læber. Jeg kan sagtens nøjes med at tage en lille bitte smule på læberne, da den farver ret godt. Det synes jeg bestemt er et plus!:)

Læbenstiften er fra YSL og hedder Rouge Volupte in #2

Photobucket

   

Skriv en kommentar

 • Simone

  Hej anne, nu har jeg ledt og ledt, men kan ikke finde det… Er det stadig Cha Cha Cha du får lavet dit hår, for laver de ikke kun keratin? Ville bare høre hvor det er, du får det lavet og hvilke metoder du synes er bedst! Hvis du allerede har skrevet om det, må du gerne skrive hvor!! Thanks :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Ørbæk

  Hej Anne 🙂

  Du skriver den ikke er helt billig – hvor meget koster den? Tror ikke jeg kan leve videre uden den 😉 God weekend til dig Anne og alle I andre som følger bloggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Uhh det lyder som et nyt musthave 😀 men hedder den andet end bare nr 2? har nemlig ledt efter den, men dem jeg finder minder slet ikke farve mæssigt som din.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne,

  Jeg har ledt længe efter netop den nuance.. så tusind tak for deling 🙂

  //Amalie

  Nailsandbeauty.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har længe tænkt hvad du brugte på dine læber, dejligt du vil dele det med os <3

  http://macemmam.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIGE NU!!!