Av, det var hårdt!

Dagens træning!

Oh my god! Så er jeg færdig med dagens træning. Det blev til næsten 2 timers træning! Først en løbetur på 40 minutter og derefter de øvelser fra videoerne jeg har lagt op her på bloggen. I kan se dem HER & HER. Begge videoer lavede jeg 2 gange! Jeg er helt færdig lige nu.. Jeg skulle ned og handle tidligere og det fortrød jeg hurtigt. Senere skal jeg på en lille gåtur på ca. 5 kilometer hjem til min veninde Sofie.. Så har jeg vist også fået rørt mig rigeligt i dag! 😉

Billederne er fra i dag, da jeg lavede hjemme øvelserne. Det sidste billede er bloggeren og sangerinden Marie Serneholt på forsiden af det svenske ELLE. Shit, hvor ser hun godt ud.. Og flot trænet!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

   

9 kommentarer

 • Det er godt at holde sig igang!
  Jeg elsker når jeg virkelig skal kæmpe! man har det fantastisk bagefter!

  Knus
  Tjek min GIVEAWAY ud, – Tiger of Sweden pung (værdi 500 kr.)
  http://www.camillaoverby.com/2013/01/giveaway-tiger-of-sweden.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes altså også, at du er flot trænet!!

  Se her, hvordan du kan få hvidere tænder:
  http://juliesommer.bloggersdelight.dk/2013/01/vil-du-have-et-tandpasta-smil/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvad er det for nogle træningssko du har? er det alm. nike free..
  Og bruger du de samme sko som løbesko og til fitness (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Godt gået! 🙂

  http://madenerikkedinfjende.dk blog om MAD og SPISEFORSTYRRELSE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår ikke, hvordan du kan tage dig sammen til at træne så meget.. Jeg synes det at gå i et fitnesscenter, er røv kedeligt! Jeg havde i sin tid sagt til mig selv, at jeg skulle træne noget mere i fitnesscentret og lave nogle maveøvelser, men jeg synes det er så kedeligt, så derfor har jeg valgt zumba to gange i ugen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkelig godt ud, Anne! Man kan virkelig se på dig, at der er sket noget! 🙂

  http://www.johanneblog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melina

  Hej Anne,

  Hører du musik samtidig med at du løber? Hvis ja.. Hvilke høretelefoner bruger du??
  Jeg burger nemlig selv dem som hører med til iphone5 og de er pisse irreterende, fordi de hele tiden falder ud.
  Håber på at du svarer ;-))
  knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Med dette indlæg fik du lige motiveret mig til at træne i 2 timer. Jeg kan nogle gange godt mangle lidt motivation nogle gange, selvom jeg træner 3-4 gange i ugen, så er det sjovest, når man rigtig er i humør til det, hvilket dit indlæg fik mig i igår 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Anne!
  Vil bare sige tusind tak fordi du viste den der Power girl fitness. Jeg har prøvet den, og den er super god, især når man lige er startet! Så tusind tak!

  Kærlig hilsen
  Mathilde Oszadlik

  p.s EEEEEEEEELSKER DIN BLOG!! DU HAR EN VIRKELIG FED STIL!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Av, det var hårdt!