Væk med appelsinhud & ridebukselår!!!

GIVE AWAY!!!

Så er der lige en lille konkurrence piger! OG det er en fantastisk en af slagsen!!!
I kan nu vinde den mest fantastisk Face & Body Oil fra Juhldal. Jeg har selv været trofast fan af den olie i et års tid nu, og bliver aldrig træt af den. Så Juhldal har været så søde at sende mig denne lækre Face & Body oil som jeg kan give til en af jer! Juuubii!!! Det er den største olie – 500 ML. Værdi: 264 kr. Lige kort om olien: Det er 7 produkter i 1 – Anvendes som bodylotion, badeolie, massageolie, ved barbering, til neglepleje og afrensning af (vandfast) make-up. Det er en abrikoskerneolie uden nogen form for tilsætningsstoffer. Oliens fine struktur og høje indtrængningsevne gør den til et glimrende duftfrit alternativ til creme og lotion. Abrikoskerneolie har et naturligt højt indhold af E-vitamin, som beskytter huden mod påvirkning af frie radikaler. Læs mere HER.

DET ENESTE I SKAL GØRE ER: I skal gå ind på Danish Deejay Awards hjemmeside og stemme på PULS som skal vinde “DK – PRISEN“, med deres sang Dope! Direkte link her: www.ddja.dk/stemogvind. SEND MIG DEREFTER DIT FULDE NAVN I EN KOMMENTAR OG JEG VIL TRÆKKE EN VINDER!!

Vinderen skal være forberedt på at jeg skal have et screenshot af, at i har stemt på PULS, til at vinde DK-Prisen.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

KOM I GANG MED AT STEMME!!!! 😉

   

364 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Væk med appelsinhud & ridebukselår!!!