Powerwalk & løb.

Mine hår produkter.

Jeg bruger faktisk lidt forskellige produkter til mit hår. Men dem jeg bruger lige for tiden er dem på billederne nedenfor. Jeg er utrolig glad for de produkter og alle produkterne har virkelig hjulpet mit hår med at komme til livs igen. Efter at have extensions i uafbrudt i 5 år, har mit hår virkelig taget skadet. Siden jeg var 11-12 år gammel har jeg optrådt rundt omkring i hele Danmark og udlandet, lavet diverse tv shows osv. Så mit hår har konstant været i kontakt med en hårlak, glattejern, krøllejern mm. Så på den måde har jeg virkelig mishandlet mit hår! Det er først i løbet af sidste år at jeg begyndte at tænke på hvor meget skade jeg egentlig gør ved mit hår. Derfor besluttede jeg mig for at tage mine extensions ud og prøve at få sundt og naturlig langt hår igen.

John Masters Organics Honey & Hibiscus Hair Reconstructing Shampoo. I kan købe shampooen her.
Photobucket

John Masters Organics Citrus & Neroli Detangler. I kan købes balsamen her.
Photobucket

I kan ikke købe denne hårmaske fra Goldhaircare på deres hjemmeside. Men i kan købe prdukterne i deres salon på denne adresse: Studiestræde 35 1455 KØBENHAVN. 
Photobucket

Den fantastiske Moroccanoil kan købes på denne hjemmeside her.
Photobucket

Paul Mitchell Super Skinny Smoothing kan købes her.
Photobucket

   

1 kommentar

  • Sandra Sørensen

    Hej Anne,

    hvilket mærke er den fine neglelak du har på fra?

    Vh. Sandra

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Powerwalk & løb.