Show off.

Væk med appelsinhud & ridebukselår!!!

Har nogen af jer hørt eller prøvet den behandling der hedder LPH Behandling? Som mine søde læsere ved så træner jeg stort set hverdag og prøver at spise sundt, sundt & sundt hele tiden! Jeg har ikke altid været “slank” som jeg er nu. Jeg har nemlig tabt mig 7-8 kilo i alt tror jeg. Så jeg vejede lige et par kilo for meget en gang. Det har også resulteret i at jeg har en hel masse gamle affaldsstoffer i min krop. Det gør at jeg desværre også har appelsinhud på mine lår, som jeg nu har prøvet at træne væk i et års tid nu uden held, og i en alder af 21 år er det altså virkelig irriterende. Det vil simpelthen ikke gå væk!
Derfor prøvede jeg at kigge lidt rundt på nettet for at se hvad jeg kunne gøre for at få appelsinhuden væk. Også fordi at når jeg træner så meget som jeg gør, og gerne vil se helt fit 4 fight ud inden jeg skal på ferie, vil jeg gerne give det et lille skub fremad. Så jeg fandt en hjemmeside der hedder: www.familyfocus.dk hvor de har denne Lpg Behandling. Jeg læste mig frem til at den at den ikke kun fjerner appelsinhud men at den også gør ens krop mere slank og mere velformet samt, en mere glat og fast hud.

Dette står der blandt andet: Lpg behandlingen kombinerer sugning og rulning til en bindevævsmassage for effektivt at afhjælpe ujævn hud og cellulites. Hver LPG Behandling giver en følelse af velvære og er meget afslappende samt stress reducerende. Endermologi er også effektiv mod dårlig blodcirkulation, til reducering af muskelsmerter, væskeophobninger og formning af kroppen. Samt minimering af ar, strækmærker og ikke mindst udglatning af huden..

HVOR FANTASTISK LYDER DET IKKE LIGE??? Jeg bookede en tid med det samme! Nu er jeg lige kommet hjem fra den første behandling og føler mig helt let. Jeg snakkede med dem frem og tilbage derinde, og vi blev enige om at hvis I nævnte mit navn når i selv booker en tid, så får i altså 20% rabat på sådan en 10 turs behandling!!! Jeg ved godt dette alligevel kan lyde lidt dyrt, men altså hvis det her hjælper så, synes jeg personligt selv at det er pengene værd! I kan selv gå ind og læse mere om behandlingen lige her: www.familyfocus.dk/velkommen
Jeg glemte lige at fortælle at det er ligesom at få massage! Mhm… 

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

   

10 kommentarer

 • Katrine

  Hej Anne! 🙂

  Har lige set dit indlæg, og det lyder virkelig fantastisk!!!!
  Ved du om der er gratis p-plads ved dem, så man kan holde der i bil når skal have behandlingen?
  Og er det lyn behandlingen inden for 6 uger, eller alm behandling inden for 6 mdr man får rabat på? 🙂

  Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

   Hej Katrine,

   Jeg prøvede også det her, og må på det kraftigeste anbefale dig at lade være med at bruge så mange penge på det. Der er rigtigt at det giver en smule resultater, men det var slet ikke nok til at det fjernede min appelsinhud fuldstændig. Jeg har i stedet brugt Silk’n Silhouette til at bekæmpe min appelsinhud og det virker bare meget bedre + det kan bruges hjemmefra og er meget billigere i det lange løb 🙂
   Det her er vist det billigste sted du finder den på nettet: https://www.leluna.dk/silk-n-silhouette.html

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder næsten for godt til at være sandt, men fantastisk hvis det virker! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hvor er din jakke fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Hej Anne! Hvornår ved du, om det giver resultater? Er selv slank, men også plaget meget af det, så det ville være fantastisk, hvis det virker! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Det lyder vildt spændende, men hjælper det? 🙂

  http://mmonicamichela.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  der findes også den der “solarie” maskine der hedder noget med Angel så vidt jeg husker, har du prøvet den? Jeg tror ikke på alt sådan noget desværre men jeg synes du burde overveje om det er for godt til at være sandt? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne da være skønt hvis det faktisk virker 🙂

  /Camilla – http://www.fitnrun.bloggersdelight.dk
  En blog om træning, løb og sund livsstil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Bruhn

  Karoline Bruhn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Anne. Jeg ved godt det er lang tid siden at du har lavet dette indlæg. Jeg døjer med rigtig meget appelsinhud på numsen, som jeg gerne vil have fjernet. Men det lyder som en ret dyr løsning og derfor har jeg kigget lidt på alternativer til sådan en behandling. (Derfor jeg fandt frem til dette lidt ældre indlæg).

  Mit spørgmål er, om du har prøvet andre metoder mod appelsinhud? Jeg har fundet denne, som bruger ultralyd bølger, som kan gå ind og nedbryder fedtdepoterne (http://www.shytobuy.dk/cellu-smooth.html) eller har jeg også fundet cremer mod appelsinhud, blandt andet fra mærket skin doctors. Har du erfainger med nogle andre produkter mod appelsinhud?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Show off.