NU er det ved at være tid!

Optagelser til musikvideo!

Hele dagen igår var jeg på optagelse til min musikvideo.. Altså bare lidt af det jeg har set allerede nu, er bare så smukt! Kan slet ikke vente med at vise jer den!!! Både hele dagen i dag og imorgen skal jeg også skyde musikvideo. Jeg er i sådan et godt humør, og jeg har et fantastisk lille team bag mig som hjælper mig. Min lillebror er kommet helt fra Århus for bare at hjælpe med alle praktiske ting, hvilket jeg er så taknemmelig over at han gider. Micky render rundt og tjekker om det hele ser perfekt ud og har en masse sindssyge fede ideer. Lebo Akatio er manden bag min musikvideo, det er ham der filmer. Han er så dygtig! Tilsidst har jeg min dejlige make-up artist Donna som sætter hår og lægger make-up. Hun arbejder blandt andet inde i make-up store. Hun er for vild til det der med at lægge “skygger” i mit ansigt så det rent faktisk ligner jeg har kindben, haha. Det ser virkelig godt ud! Jeg har et lille, men perfekt team bag mig!

Jeg har også fået lavet nogle rigtig fine negle af en pige der hedder Clara. Hun kan varmt anbefales! Det var første gang jeg mødte hende igår, men jeg følte mig rigtig godt tilpas. Mine negle skulle se så naturlige ud som muligt, og det har hun jo gjort perfekt må man sige! Hendes skønheds klinik hedder Mathar. Den ligger inde i en frisør salon der hedder CPH Hair & Wellness. Hendes klinik ligger på Sønder Boulevard 65, København V. I kan finde hende på hendes facebook side her: Skønhedesklinikken Mathar.

Jeg håber jeg kan blogge lidt senere, så jeg kan fortælle og vise jer billeder fra i dag. Ellers kan i følge mig på instagram: Annegadegaard

IMG_6672 IMG_6685 IMG_6710IMG_6657IMG_6734IMG_6661IMG_6745 IMG_6726 IMG_6744

 

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU er det ved at være tid!