Happy me!

Balenciaga // Pink

Der er jo ingen tvivl om at jeg elsker lyserød, men når man er lysehåret som jeg er lige pt. så kan lyserød også nogle gange komme til at se lidt for “Barbie” ud til mig. Desværre! Lyserød er simpelthen sådan en fin farve. Jeg har forelsket mig i to lyserøde/pink balenciaga tasker. Den på det øverste billede hedder City og den anden hedder Velo. Jeg synes de begge to er så smukke! Men igen.. Bliver det for barbie agtig? Jeg forstiller mig at de her tasker ville være så fine til et helt sæt sort tøj. Taskerne ville jo så på den måde være den eneste farve udover sort, og den ville virkelig tage fokus. Men på den positive måde! Hvad synes i – go eller no go?

Hvis taskerne har lokket jer lidt for meget, og i selv gerne vil have fingrene i dem så kan i finde dem på balenciagas hjemmeside: www.balenciaga.eu 

281770_D94JN_6320_A-rose-bruyere-balenciaga-giant-city-handbags-1000x1000
281770_D94JN_6320_C-rose-bruyere-balenciaga-giant-city-handbags-1000x1000

282010_D94JN_6320_A-rose-bruyere-balenciaga-giant-velo-handbags-1000x1000
282010_D94JN_6320_C-rose-bruyere-balenciaga-giant-velo-handbags-1000x1000

   

6 kommentarer

 • monicamichela

  Synes du skal gøre det! 🙂 Jeg er også selv lyshåret, kender godt den der barbie fornemmelse haha

  http://mmonicamichela.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Rasmussen

  NO go! Lyserød bliver man træt af. Desuden er taskerne i høj kurs på Trendsales, så hvis man fortryder købet, kan man altid få en god pris derinde – bare ikke for de mest mærkelige farver som lyserød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  det er meget smukke tasker begge to. Synes dog de er meget hypede og blevet utrolig mainstream. Der er 100000 det har dem, hvilket tager det fede af, synes jeg. Hvis man skal op og give så mange penge for en taske, vil jeg mene, man skal vælge en der er lidt speciel og rå, og som man ikke møder 10 stridende tøser med når man går en tur på strøget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt sikkert GO! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nogo

  NO FUCKING GO!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise SJ

  Jeg synes godt du vil kunne bære den, uden at det kommer til at se billigt eller barbie agtigt ud 🙂 Din stil er ret gennemført og ikke tilfældig, så jeg er sikker på at du vil kunne style den og få det bedste frem i den.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Happy me!