Eat Healthy!

Fitness blogge // Hit med dem

Udover at jeg selv elsker at blogge og ser min blog som min lille baby, så elsker jeg også selv at læse andre blogge og især fitness blogs! Hvis nogle af jer søde læsere selv har en blog der handler om træning og sund mad eller bare kender til nogle gode trænings blogge, så ville det være vidunderligt hvis i gad at skrive en kommentar med et link til nogle trænings blogge. Jeg tror ikke kun det er mig der ville sætte pris på det, men tror også det ville være interessant for jer der læser min blog, hvis i fik kendskab til nogle andre trænings blogge. Glæder mig til at læse jeres blogge og de blogs i kender til!

Blandt andet kender jeg til en blogger der hedder Jennifer Stano, som jeg også følger på instagram. Hun går meget op i træning og sund mad, og er en rigtig inspirerende kvinde. Der sker ikke så meget på hendes blog lige nu, da hun er gravid og faktisk snart skal føde. Men jeg tør godt vædde med at lige snart hun har født, så går hun i gang med hård træning igen! I kan se Jennifer Stano på billederne nedenfor.

Screen Shot 2012-08-16 at 7.59.33 AM x2_ccb678c Screen Shot 2012-04-10 at 9.01.24 PM Screen Shot 2012-05-29 at 9.44.58 PMLos Angeles-20120520-00769
Los Angeles-20120524-00815

   

74 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eat Healthy!