Vind Dream Lash & få længere vipper!

Min baby // Fiat 500 C

Jeg er så glad for min lille bil, som faktisk jo også er Mickys bil. Vi har en Fiat 500 cabriolet, sort med rødt tag! Jeg valgte den i sort og med rødt tag så Micky også kunne føle sig lidt mand ved at køre rundt i den, haha. Min bil er efterhånden et par år gammel, men jeg elsker den stadig! Den er så lille, fin og passer perfekt til mig nu hvor jeg selv er en lille pige. Det er jo bestemt ikke en racerbil, men den dækker alle mine behov. Nu er det godt nok ikke meget sommer vi har herhjemme i DK, men er alligevel glad for at jeg valgte en cabriolet. Micky har både familie og venner der bor i Køge så når vejret fx er som det var igår, er det bare perfekt ikke at have tag på sin bil, når man skal køre så langt. Så nyder man bare turen endnu mere! I kan gå ind og tjekke alle Fiats lækre biler ud her: www.fiat.dk
Jeg elsker at fiat har så mange forskellige modeller. Der er jo nærmest en bil model til alle typer mennesker! Det er jo fedt. Jeg sad lige og kiggede rundt på deres hjemmeside hvor det gik op for mig hvor mange fede modeller de har! Selvom der er mange lækre modeller derinde er der altså ingen bedre end min lille Fiat 500C!

(Dette er et sponsoreret indlæg. Men med min egen bil og min egen mening om min fiat 500C)

   

1 kommentar

  • Natasja Svendsen

    org den er rigtig fin!
    lille og smart 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind Dream Lash & få længere vipper!