Snaaaart!

ELSKER min nye hårfarve.

Igår var jeg henne ved Amalie Lind for at få farvet mit hår. Amalie arbejder ved Klippenstuen som ligger på Falkoner allé på Frederiksberg. Jeg er blevet så glad for mit hår! Det er lige som jeg ville have det. Da jeg vågnede i morges og kiggede mig i spejlet, elskede jeg det med det samme. Dejligt! Vi lavede nemlig håret igår aftes så det var lidt svært at se farverne. Men det er bare blevet så perfekt. Jeg er rigtig glad! Jeg elsker den varme mit hår har fået. Så sommer agtig. Mit hår passer perfekt til den lækre sommer farve man får.
Hvis i skulle have lyst til selv at få farvet jeres hår, så få det gjort ved Amalie på Falkoner allé. Man kan kun blive tilfreds når man går derfra. Amalie har instagram hvis nogle skulle have lyst til at se hvad hun ellers har lavet af hår: AMALIELINDDK

IMG_9906 IMG_9909 IMG_9920 IMG_9921 IMG_9924

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snaaaart!