ELSKER min nye hårfarve.

God start på dagen!!

Jeg er så glad for de to produkter fra www.shop4life.dk jeg fik ind af døren her den anden dag. Det er to produkter jeg har læst en masse om og som har været på min ønskeliste i lang tid. De er også perfekte i form af min træning. Jeg træner rigtig meget lige for tiden sammen med min træner Cecilie og spiser efter en kostplan. En gang om ugen har jeg en dag hvor jeg må spise hvad jeg vil, så jeg synes det hele fungere rigtig fint.
Jeg har fået en olie der hedder MK Olie kvinde og en slags juice der hedder Aronia Organic Juice. Jeg begyndte på at tage et shot af juicen og olien igår, og når der er gået en uge vil jeg se om jeg kan mærke forskel på min krop. MK olien gør blandt andet din hud, dit hår og dine negle sundere og stærkere og lige i mit tilfælde hvor jeg virkelig prøver at få min hud og mit hår til at blive sundt igen, er jeg virkelig spændt på om jeg kan se en forskel! Olien virker også opstrammende og forbedre rent faktisk det indvendige. Olien er også anbefalet i Go’ Morgen.
Aronia juicen er et rent engeri boots! Juicen er rig på vitaminerne A, B, C, D, E, P og K. og fiber som kroppen behøver. Og når jeg skal i gang med en endnu hårdere trænings plan og kostplan er dette perfekt for mig. Især det med at den giver så vanvittig meget energi. Jeg synes bare det er så fantastisk at to produkter kan gøre så meget!

Jeg har tænkt mig at tage en spiseskefuld af olien og en spiseskefuld af juicen hver morgen og hver aften. Jeg er så spændt på at se hvordan min krop kommer til at reagere. Men er nu ret sikker på at dette bliver min afhængighed fra nu af!

IMG_9935 olie

   

2 kommentarer

 • Lise

  Vil du ikke lave et indlæg omkring resultaterne? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du må endelig lave et indlæg om resultaterne af dette, har nemlig stærkt overvejet det selv. Men er bare i tvivl om det fungere. Så giv endelig feedback 🙂

  http://www.getfitinspiration.dk
  – Min blog om vægttab, har pt. tabt 12,9 kg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELSKER min nye hårfarve.