Vippe extensions.

Min drømme krop!!!

Det består mine dage stort set af.. Først træning og så sol! Jeg er begyndt at træne med min træner Cecilie Lind igen. Så faktisk fra nu af står den på hård kost og masser af træning stort set hverdag. Cecilie laver både et trænings program og en mad plan til mig. Men denne gang kommer mad planen og trænings programmet ikke op på bloggen, som det gjorde da jeg trænede op til min musikvideo grundet at Cecilie laver disse programme specifikt til mig, mine ønsker, hvordan min krop ser ud osv. Og derfor blev Cecilie og jeg enige om at dette kun bliver mellem hende og jeg. Folk kan nemlig hurtig komme til at misforstå nogle ting med min træning og kostplan og det vil jeg ikke have. Men jeg kommer selvfølgelig til at lægge mad og trænings billeder op her på bloggen så i kan følge med. Lige pt. skal jeg spise en helvedes masse mad og styrke træne rigtig meget, så jeg kan få bygget mine muskler op. Det bliver en hård omgang til at starte med, da jeg ikke spiser særlig meget og mest dyrker konditionstræning. Men jeg kan slet ikke vente med at komme i gang og få min drømme krop!!!! Jeg håber så meget at i vil følge med her på bloggen og på min instagram profil: ANNEGADEGAARD hvor jeg vil lægge billeder og videoer op af min træning. I kan også følge min træner Cecilie på instagram: CLIND

Micky og min storbror Nicklas synes simpelthen min røde kasket er så grim, men jeg elsker den altså!!! Så den bliver på indtil jeg selv synes den er grim, haha!
IMG_9695træningIMG_9712IMG_9720

   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vippe extensions.