Easy Peasy!

Den redder mig // Moroccanoil

Haha, måske en lidt sindssyg overskrift, men det føler jeg virkelig. Jeg skriver bare hvad der falder mig ind. Og som mange af jer måske har lagt mærke til, så er der indimellem nogle stavefejl, kommafejl osv. Men det er fordi at når jeg skriver noget, så skal det bare ud hurtigt. Har så meget at fortælle jer, at jeg glemmer at tjekke efter fejl, haha. Men uanset hvad så håber jeg i kan forstå hvad jeg skriver! 😉

Sådan som mit hår ser ud på billederne, sådan ser det ud i virkeligheden. Der er absolut intet i det, kun min højt elskede moroccanoil. Jeg har kun extensions i når jeg skal i byen, eller til andre festlige lejligheder. Mit hår bliver sundere, stærkere og længere for hver dag der går. Så forhåbentlig går der ikke ret længe før jeg kan nyde mit naturlige hår uden extensions i. Det jeg bruger til at forkæle mit hår er en olie fra moroccanoil jeg putter i efter badet, når mit hår er tørt. Jeg bruger den også i løbet af dagen, for hele tiden at fugte mit hår, da mine spidser er meget tørrer. Jeg kan bare mærke hvor meget mit hår elsker den her olie. Alle burde forkæle sit hår med den. I kan finde olien fra moroccanoil HER.

bbbbbbbbhhuhuhhuuhh Fotografi den 05-09-13 kl. 13.45 IMG_0767 IMG_0759 IMG_0753

   

3 kommentarer

 • Louise

  Jeg er helt evig med dig – det er en skøn olie for håret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Anne! Hvis du bruger den i vådt hår skulle den virke ekstra godt, fordi dit hår så bedre kan suge den til sig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Hej Anne.

  Hvor køber du dit extensions henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Easy Peasy!