New in!

SNART mine!

Jeg har lige bestilt disse alt for fede leggings hjem!! Jeg håber de er ligeså fede i virkeligheden, som de er på billederne. Jeg elsker at de “skinner” så meget. Det ligner total latex bukser. Glæder mig så meget til at have dem på! Jeg går jo nærmest aldrig med cowboybukser, fordi jeg synes de strammer så irriterende meget. synes ikke det er behageligt at have bukser på. Så går næsten kun med leggings og jeg ved jeg kommer til at bo i dem her! Hvis i synes i har set for meget striber her på bloggen og på instagram på det sidste, så bare vent til de her kommer hjem til mig. Kommer til at bo i dem! I kan finde dem på Asos HER.

image1xxlimage4xxlimage2xxlimage3xxl

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in!