Inspiration!

Søndags humør.

Selvom jeg vågnede op med en forkølelse i morges, så kan jeg mærke det bliver en god søndag i dag. Det vil sige der skal absolut ikke laves noget som helst, udover at ligge og se film på sofaen hele dagen. Igår havde jeg besøg af nogle veninder, så vi købte en masse slik, og derfor har jeg en hel masse tilbage i dag. Jubii!! Så der skal spises slik to dage i træk, haha. Sådan Anne!
Overvejer dog at tage ned og træne. Er kommet ind i en god rytme nu, men træning hverdag. Så hvorfor stoppe nu, bare fordi det er søndag?

IMG_1297 IMG_1300 IMG_1301

   

1 kommentar

  • C.

    Det dummeste du nok kan gøre er at træne når du er syg, kroppen har brug for alle sine kræfter til at blive rask. Du skal vente til du er på toppen igen – ellers kan det gøre at du er syg i meget længere tid, fordi kroppen ikke får ro til at bekæmpe sygdommen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Inspiration!