Leopard & Striber.

Tv optagelser.

Her den anden dag var jeg henne i Go’aften/Go’morgen danmarks studie for at lave nogle tv optagelser, som bliver sent om ikke så længe. Jeg skal nok sige til når det kommer i. Glæder mig til at se det! Nu tror jeg sørme jeg vil smutte i trænings tøjet og så ned og træne. Det skal jo klares..

Min lyserøde skjorte er fra Gina Tricot.

collagedddfdfd
IMG_4944  IMG_4932 IMG_4913 IMG_4906 IMG_4920

   

2 kommentarer

 • Hej Anne!
  Det vil jeg glæde mig til at se! 🙂
  Jeg følger din blog hver dag, og ser dig som en kæmpe inspiration. Det ville være vildt fedt, hvis du ville kigge forbi min blog en dag, hvis du får tid 🙂 tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Andersen

  Hej Anne 🙂

  Jeg er begyndt at følge med på din blog, og tilfældet vil jeg bestil magen til skjorten du bruger 🙂 Synes den er så fin og enkelt og farven er meget afslappet 🙂 Synes du Gina Tricot str. er stor forhold til andre mærke ? Jeg har desværre ikke mulighed for at prøve det selv, da jeg bor i Grønland, men skal have bestilt den på nettet..

  Knus Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leopard & Striber.