Trænings inspiration!

Detox kur!

Jeg har længe gerne ville prøve sådan en Detox Kur, da jeg elsker at eksperimentere med mad og se hvad min krop er i stand til, og prøve forskellige ting for at lære min krop bedre at kende. Alle har godt af at blive renset ud i kroppen en gang imellem, da der simpelthen samler sig så mange affaldsstoffer.
Jeg har derfor lavet en aftale med en rigtig dygtig kostvejleder Gitte Høj Jørgensen som har hjemmesiden: www.altid-slank.dk som skal hjælpe mig gennem det her Detox forløb. Ikke nok med at jeg selv skal prøve det, så har jeg satme også fået Micky med på den!!! Det er så dejligt han vil være med, så vi kan være to om det, og støtte hinanden, da jeg tror det går hen og bliver rigtig hårdt!
Har fået taget en fedt måling ved Gitte, for at se hvordan mine tal er nu, og hvordan de kommer til at ændre sig når jeg er færdig med Detox forløbet! Jeg er så spændt og så glad for at jeg gør det her, og ISÆR inden jul, så jeg rigtig er klar til alt det fede julemad.

Detox betyder i bund og grund bare at du KUN må spise grønsager, frugt, lidt nødder og tørret frugt i 7 dage. Jeg må spise alle de grønsager og frugter jeg vil. Om en uge skal jeg ind til Gitte igen, og se hvad der er sket med min krop og om der overhovedet er sket noget. (det skulle der dog meget gerne) .. Du kan læse meget mere om detox kuren HERINDE. Hvis du selv er interesseret i sådan et forløb, så tjek hendes hjemmeside ud HER.

Jeg har fået en masse lækre ting med fra Gitte. Jeg har blandt andet fået MK olie med, og  Clean Greens Pulver, som er noget pulver man skal blande op med lidt vand, så man tager det som shots. Ligesom med MK olierne.

WISH ME LUCK!!! STARTER IMORGEN!!!!

IMG_2543 IMG_2545 IMG_2541

 

   

10 kommentarer

 • Spændende – glæder mig til at høre om det. Har selv overvejet samme forløb 🙂

  http://www.getfitinspiration.dk
  – Min blog om mit vægttab, har indtil videre tabt 16 kg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sophie

  Ej hvor lyder det bare spændende 🙂 Kunne man tage kuren uden alle de spændende produkter?
  Jeg glæder mig til at se hvordan dine måltider kommer til at se ud, mon man virkelig kan blive mæt af kun græntsager?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Spændende ! Håber du vil blogge om forløbet, din måltider og evt før og efter procent!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Når du siger at der ophobes mange affaldsstoffer i kroppen, hvad tænker du så specielt på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Må man så også kun drikke vand? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Detox-kure er lige så troværdige som at læse fremtiden i teblade

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Det lyder fedt, glæder mig til at høre om hvilke forskelle du kan mærke efter en uge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille

  Det er faktisk en myte at der opsamles giftstoffer i kroppen. Eller, der er ingen der kan bevise det og forskere mener at kroppen selv kan udskille stofferne og der derfor ikke ophobes noget. Grunden til at man får det bedre og oplever at ens krop reagerer er fordi kroppen har det godt med kun at få grønsager. Så der er ikke meget fis i den hornlygte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker Detox kure 🙂 Ærgerligt at billedet ikke virker lige nu :/ Eller fint indlæg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hej Anne,

  Jeg kan se at du har prøvet flere kure, er disse bedre end f.eks. detox kuren fra http://www.weightworld.dk/detox.html (skinny detox??)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trænings inspiration!