Lip balm // Dior

Klar til endnu mere træning!!

Yaiiii!!! Med de her nye trænings sko kan jeg træne for evigt! Jeg har blogget om dem før, da det var nogle der stod højest på min ønskeliste, og nu er de mine! Jeg gik tilfældigt ind i Nike på strøget. Ved ikke om det er en Nike faktisk, men det er den sportsbutik der ligger overfor Zara 🙂
Jeg skulle nemlig slå noget tid ihjel imens min veninde Julie, var inde i en anden butik. Da jeg kom derind så jeg dem stå der og kigge på mig. Det er præcis den farve jeg gerne ville have dem i, og jeg spurgte pænt om de havde den i en str. 35 eller 36, men ak nej! Det havde de ikke! Den mindste størrelse de havde tilbage, var den jeg stod med i hånden, nemlig en str. 37, som jeg normalt ikke kan passe. Men så sagde han de gyldne ord: “De er små i størrelsen, så prøv at se om du ikke godt kan passe dem”. OG DET KUNNE JEG! De passer perfekt! Jeg er så glad for dem!

Er de ikke bare fede?? Billedet er ikke mit, men fitchicks_intraining på instagram.
d48039b8fdae11e2ade722000a1faea4_7 7ede09fa211111e39f4f1231390f08d1_7

   

6 kommentarer

 • Jo de er super fede:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck hvor er de lækre – hvordan er de og træne i?

  http://www.getfitinspiration.dk
  – min blog om mit vægttab, har indtil videre tabt mig 16 kg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnegadeGaard

   De er fantastiske! Jeg synes de er så behagelige at have på. Kan klart anbefales!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Anne!
  Jeg bruger også str. 35-36 (dog oftest 35). Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvor du køber dine sko? Det er forfærdeligt at skulle finde sko i den størrelse, så det kunne være fantastisk, hvis du kendte nogle steder, hvor der altid er srt. 35 🙂
  Vh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnegadeGaard

   Der er ikke et bestemt sted jeg køber sko. Jeg synes altid jeg er heldig at kunne få min størrelse alle steder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Hvad er navnet på den model :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Lip balm // Dior