Årh og Av!

Sund & mættende frokost!

Jeg lavede noget rigtig lækker frokost tidligere, som jeg faktisk ikke har lavet før. Men det var faktisk lidt en opskrift jeg så Christiane Schaumburg-müller lagde op på instagram for nogle dage siden, og så kom jeg lige i tanke om tidligere at HOV, det har jeg sgu da i køleskabet, så jeg kan lave det samme. Jeg lavede den ikke helt som hendes, da jeg også brugte sødemiddel, vanilje proteinpulver fra nutramino.com og tilsatte ikke salt i min opskrift.

Opskrift på lækre ommelet pandekager: 1 æg // 3 æggehvider // en stor tsk skyr // vanilje PULVER, ikke sukker // lidt kanel // vanilje proteinpulver. Her kan man selvfølgelig også bruge chokolade protein pulver eller hvad man nu har lyst til. Kan også laves uden protein pulver. Jeg er bare en lille protein pulver gris 😉 Blend det hele sammen, og kom lidt olie på panden og kom blandingen på panden, og vupti!

Udover min pandekage, lavede jeg også noget “hindbær skyr” ved siden af. Jeg købte mig noget skyr med vanilje og kokos smag (kan fåes i netto) og en lille smule vand, og nogle frosne hindbær. Blend det hele sammen og igen vupti!

IMG_2273IMG_2275IMG_2276

   

4 kommentarer

 • Den ommelet pandekage ser ret god ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Total ripoff fra christiane schaumburg-müller

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AnnegadeGaard

   Hej Mille
   Som du kan læse i mit indlæg skriver jeg også at jeg så opskriften på Christianes instagram!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej!

  Din blog har fanget vores opmærksomhed på grund af kvaliteten af de opskrifter. Vi ville være glade, hvis du ønsker at deltage i Findeopskrifter.dk, så vi kunne oprette forbindelse til den.

  Findeopskrifter.dk er en søgemaskine, der samler de bedste danske madlavning blogs fra internettet.

  Flere hundrede blogs er allerede registreret her og drage fordel af den trafik, vi sender til deres websteder.

  For at deltage Findeopskrifter.dk, bare gå til http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen

  Hav en dejlig dag!

  Med venlig hilsen
  – Elin, Findeopskrifter.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Årh og Av!